BÜFE SOYAN HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

BÜFE SOYAN HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Tekel bayiine girerek hırsızlık yapan 3 kafadar, duyarlı vatandaşlar ve çabuk davranan polis tarafından suçüstü yakalandı.
  Edinilen bilgiye göre, İzmir’den hırsızlık amaçlı geldikleri sanılan A.C., E,S. ve C.P. isimli üç kişi, ilçenin Darsofa Mahallesi Akçeşme Caddesi üzerinde bulunan tekel bayiine, gece kimsenin olmadığı bir saatte demir kesme makası ve malzemelerle kapıyı açarak girdi. 3 kafadar, büfede bulunan sigaraları alarak kaçmak istedi. Duydukları seslerden ve kapının açıl olmasından dolayı hırsızlıktan şüphelenen duyarlı mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbarı değerlendiren asayiş büro ekipleri kısa sürede olay yerine giderek 3 kafadarı çaldıkları mallarla ve suç aletleriyle suçüstü yakaladı.
  Zanlılar, alınan ilk ifadelerinin ardından Edremit Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılar karakoldan çıkartılırken sergiledikleri rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Büfe sahibi ise, duyarlı mahalle sakinlerine ve başarılı çalışma kaydeden polis ekiplerine teşekkür borçlu olduğunu bildirdi

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2012, 21:54
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER