BURHANİYE’DE İNCEOĞLU VE ÖZPOLAT’TAN BAŞKAN AKOVA’YA ZİYARET

BURHANİYE’DE İNCEOĞLU VE ÖZPOLAT’TAN BAŞKAN AKOVA’YA ZİYARET

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 23. Burhaniye-Ören Turizm ve Sanat Festivalinde açılışı yapılan Belediye Hizmet Binası dolayısı ile Başkan Akova’ya körfezin her kesimden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
  Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Belediye Başkanı Fikret Akova’yı makamında ziyaret etti. Yeni Belediye Binasının hizmete girmesinden dolayı Başkan Akova’yı ziyaret eden İnceoğlu ve Özpolat, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Belediye Başkanı Fikret Akova İnceoğlu ve Özpolat’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu iletirken kendilerine teşekkür etti.
  Başkanlara,  Burhaniye Belediyesi yeni hizmet binasını gezdiren Başkan Fikret Akova Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat ve Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’yla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeni Hizmet binasının Burhaniye’ye yakışan ve çağdaş bir bina olduğunu belirten Özpolat ve İnceoğlu Akova’ya hayırlı olsun diyerek  tüm çalışanlara ve Burhaniye’ye uğur getirmesini dilediler. 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2012, 01:01
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER