Cunda Kışında Güzel Güneşin Batımı Böyle Görüntülendi

Cunda Kışında Güzel Güneşin Batımı Böyle Görüntülendi

Cunda Kışında Güzel Güneşin Batımı Böyle Görüntülendi

     Balıkesir’in turistik Ayvalık İlçesinin gözde semtlerinden Cunda adası kışın da güzelliğini korurken, güneşin bulutlar arasında batışı da böyle görüntülendi. Kış olmasına rağmen Cunda adasının sokakları ziyaretçilerle dolarken, sahilinin güzelliği de ilgi görüyor.

    Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adası yazın yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olurken, kışında ilgi görüyor. Cunda adasında güneşin bulutlar arasında batışı da ilgi gördü. Cunda adasında hizmet veren esnaflar vatandaşları adaya davet ederken, adaya yolu düşen vatandaşlarda güzelliklere hayran kaldı.

RÖP. ESNAF HAKAN AKAY(3.31)” Cundamız kışında güzel. Bütün misafirlerimizi buraya bekliyoruz. Hava güzel olduğunda burası gerçekten çok canlı, çok mükemmel bir yer oluyor. Arkada incikçiler boncukçular, ön tarafta balık restaurantları çok güzel bir mekân. Çok güzel bir adaya denk gelirsiniz. Güler yüzlü insanlar çalışıyor burada. Herkesi bekliyoruz. Cunda’mız çok güzeldir”

RÖP. EREN ABLAK( 3.49)” Balıkesir’in güzel ilçesinin en güzel mahallesi Cunda’ya geldik, bu kış gününde. Çünkü hem yazın hem de kışın çok güzellikleri var. Hatta kışın ayrı bir güzelliği var. Sakinliği, doğanın renkleri, çiçekleri. Her mevsim açan çiçekleriyle ayrıyeten de tarihi dokusu da kiliseleri, kahveleri. Ayrıca, güzel”

RÖP. HAMDİ MENGİ( 4.13)” Bu gün yolumuz Cunda’ya düştü. Cunda yazın çok kalabalık olur. Ama bu mevsimde de çok güzel. Her taraf dolu. Mekânlar dolu yani. Herkesin gelip görmesi lazım. Şahane. Hele güneşin batımı Cunda da çok daha güzel”

RÖP. KEMAL İŞİ( 4.34)” Bu pazarda yolumuz Cunda’ya düştü. Gezmeye geldik arkadaşlarla buraya. Güneşin batışı Cunda’dan çok güzel görünüyor. Herkesin gelip görmesini tavsiye ederim”

(Sefer Talay)

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 11:20

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER