Burhaniye’de çevreci öğrenciye bisiklet ödülü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Firdevs Çanta, çevreci davranışları nedeniyle bisikletle ödüllendirildi.

Burhaniye’de çevreci öğrenciye bisiklet ödülü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Firdevs Çanta, çevreci davranışları nedeniyle bisikletle ödüllendirildi. Okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ ile okul müdürü Karanfil Bilgin ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı.

Hürriyet Ortaokulu 5/C sınıfı öğrencisi Firdevs Çanta’nın, bahçedeki yeşillikleri korurken, çevredeki atıkları topladığını anlatan Müdür Karanfil Bilgin, bir hayır sever tarafından satın alınan bisikleti öğrenciye vermeye karar verdiklerini, ikinci bisikletin de en çok kitap okuyana verileceğini kaydetti. Okul Müdürü Bilgin’e de teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, okullardaki örnek öğrencileri ödüllendirmeye devam edileceğini belirtti. Öğrencilere çok kitap okumalarını tavsiye eden İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ’da,"Ben öğrenciliğinde harçlığının yarısını kitaplara ayırıyordum. Bunun hiç zararını görmedim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 14:43
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER