AK Partinin Kalesi Dursunbey'e Kale Gibi İlçe Başkanı İbrahim Tuzcu

AK Partinin Kalesi Dursunbey'e Kale Gibi İlçe Başkanı İbrahim Tuzcu

Ak Parti Dursunbey İlçe Başkanlığı’na Üzeyir Salı'nın yerine görevlendirilen, Ak Parti’nin rekor oy alması beklenen Dursunbey'de göreve getirilen Tuzcu’nun, Ak Parti’nin rekor oy alınmasında mutlaka bir tuzu olacaktır. 
Siyasete milli görüş kökeninden gelme olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi çocuk yaşlardan başlamıştır.

Ak Parti'nin çeşitli kademelerinde görev almış 2017'den bu yana Başkan Yardımcılığı yapmaktaydı. Genel merkezin tensipleriyle Dursunbey Ak Parti İlçe Başkanı olarak göreve getirilmesi de  ilçede sevinçle karşılandı 
İlk tebrik eden uzun yıllar beraber siyaset yaptığı Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'dan geldi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "Genel Merkezimiz tarafından Dursunbey AK Parti İlçe Başkanlığına atanan, dava ve yol arkadaşımız İbrahim Tuzcu'ya görevinde başarılar diliyorum. 2017 yılından bu yana İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Üzeyir Sali'ye de yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum...''

Ak Parti’de Genç İl Başkanı Mehmet Aydemir’in göreve gelmesinden sonra genellikle gençlere daha çok görev verilmesi İbrahim Tuzcu'nun da genç ilçe başkanı olarak göreve gelmesi dikkatlerden kaçmıyor.

(Hidayet Hayat)

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 16:31

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER