AK PARTİ BAŞKAN ADAYI YUSUF AKSOY:

“DUALARIM KABUL OLDU, BALKAN RAKİBİM OLDU”

AK PARTİ BAŞKAN ADAYI YUSUF AKSOY:

“DUALARIM KABUL OLDU, BALKAN RAKİBİM OLDU”

AK Parti Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Aksoy seçim bürosunun açılışında, tüm Küçükkuyuluların başkan olmaya, ekibiyle herkese hizmet etmeye geldiğini belirterek “Teşkilatımın teveccühüne ve sizlerin desteğine çok teşekkür ediyorum. Ben eminim ki Cengiz Balkan rakibi olmamam için dualar etmiştir, ama ben o rakibim olsun diye dua ettim ve dualarım kabul oldu. Ben darağacında asmak istediler. Ama ben sizlerin desteği ile bu darağacına çıkmadım. Belediye 5 kat artırdığı emlak vergileri ile 2 kat artırdığı su paraları ile sizin cebinizden çıkan paralar ile har vurup, harman savurma yeri değildir. Belediyenin bütçesi har vurulup, harman savrulmasın diye aday olduk. Yeni bir makam aracı almak için de aday olmadık arkadaşlar. Biz esnafımıza kan ağlatmaya değil, yüzünü güldürmeye geliyoruz” dedi. 

AK Parti Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Aksoy’un seçim bürosu açılışına AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, İl Başkanı Muzaffer Kutlu, İlçe Başkanı Sabri Tok, Belde Başkanı Halil Ahmet Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

“LAYIK OLDUĞUNUZ HİZMETİ GETİRECEĞİZ”

Yusuf Aksoy “Ben her şeyden önce bayanlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler siyasette her zaman demokrasinin itici gücüsünüz. Tüm dostlarıma hoş geldiniz diyorum. Ekibimizle beraber sizlerin yönetimine talip olduk. Layık olduğunuz hizmeti sunacağımıza söz veriyorum. Demokrasinin kurucusu Atatürk’ümüz ve arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Demokrasi siyasi rakibine saygı duymayı gerektirir. Teşkilatımın teveccühüne ve sizlerin desteğine çok teşekkür ediyorum. Ben eminim ki Cengiz Balkan rakibi olmamam için dualar etmiştir, ama ben o rakibim olsun diye dua ettim ve dualarım kabul oldu. Beni darağacında asmak istediler. Ama ben sizlerin desteği ile bu darağacına çıkmadım” dedi.

“BENDEN NEDEN KORKUYORSUNUZ?”

Yusuf Aksoy sözlerine şöyle devam etti: “Bir belediye başkanı ve yöneticilerinde vicdan olmalı. Kendinden korkan halktan zaten korkar. Benden neden korkuyorsunuz? Sandık 30 Martta konulacak ve herkes özgürce oyunu kullanacak. Kararı halkımız verecek. Ama bugün görüyorum ki Küçükkuyu halkı kararını vermiş çoktan. Ben herkesin başkanı olmaya geliyorum. 30 Mart akşamı Sayın Balkan’ın yaptığı gibi bazılarının değil, herkesin başkanı olmaya geliyorum. Biz dedikodu değil iş yapıyoruz arkadaşlar.”

“KADIN SIĞINMA EVİ AÇMAYA KALKTI”

AK Parti Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Aksoy “Kadın sığınma evi açmak istedi. Tabelayı koydu 2 ay sonra kaldırdı. Sizin bayanlara bakışınız bu mu? Demek ki kadınlarımız eziyet görüyor, daya yiyor, siz de kadın sığınma evi açmaya kalkıyorsunuz. Bizler bayanları her zaman baş tacı ederiz. Bizim onlara yapmamız gereken pozitif ayrımcılıktır. Onlara istihdam ve iş yaratmaktır” dedi.

“BELEDİYE MALI GÖTÜRME MEVKİİ DEĞİLDİR”

Yusuf Aksoy “Ben bir şeyleri götürmek için göreve talip değilim. Benim şu an aldığım maaş başkanlık maaşından daha fazla. Eşim çalışıyor ve tek çocuğum var. Benim parayla pulla işim yok. Ben sizlere hizmet etmek için geliyorum. İnsanları ötekileştirmeden, kardeşçe, huzur içinde yaşayacağız. Eşit hizmet, çağdaş hizmet, kaliteli hizmet ve Ankara’daki hükümetin desteği ile devam edecek projelerimizle görevimiz sürdürmek istiyoruz arkadaşlar. Belediye 5 kat artırdığı emlak vergileri ile 2 kat artırdığı su paraları ile sizin cebinizden çıkan paralar ile har vurup, harman savurma yeri değildir.  Sayın Balkan seçimden sonra 2 yıl benim nerede olduğumu merak etmiş. Ben 2 yıl memleketim olan Konya’da görevime devam ettim. Daha sonra 1 yıl aile hekimliği yaptım. Biz devlet memuruyuz. Devletim beni nereye gönderirse gider görevimizi yaparız. Şimdi görev bize düştü, sizler istediniz biz de aday olduk” şeklinde konuştu.

“İKİNCİ KÜÇÜKKUYUPORT YAPILMASIN DİYE ADAY OLDUK”

Yusuf Aksoy sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz ikinci Küçükkuyuport yapılmasın diye aday olduk. Sizin aranızdaki ikilikler, üçlükler yok olsun diye aday olduk. Gençlerimize daha iyi spor imkanı sunabilmek için aday olduk. Belediyenin bütçesi har vurulup, harman savrulmasın diye aday olduk. Yeni bir makam aracı almak için de aday olmadık arkadaşlar. Biz esnafımıza kan ağlatmaya değil, yüzünü güldürmeye geliyoruz. Havada uçan projelerle gelmiyoruz. Teleferik hikayeleri ile değil, ayağı yere basan projelerimizle geliyoruz. Sayın Balkan’ın 4 tane büyük projesi var. Evde sağlık hizmetleri, halk eczanesi, kapalı pazaryeri ve otopark ile doğalgaz. Doğalgazı ne ben ne de kendisi getirebilir. Doğalgazı ancak Enerji Bakanlığı getirebilir. Ayvacık’a gelmeden, Edremit’e gelmeden doğalgaz buraya nasıl gelecek? Şu anda herkesin sağlık güvencesi var. Olmayanın da yeşil kartı var. Halk eczanesi terimi eskimiştir. Bunlar 80 öncesi edebiyatıdır. 2009 Nisanında hapse atıyorlardı, ama hala karşınızdayım. Artık bu edebiyatları bırakın, siz yapacaklarınızı ben de yapacaklarımı söyleyelim.  Bu vatandaş artık akıllı, bilinçli vatandaş, nereye oyunu atacağını gayet iyi bilir. Ben 23 yıllık hekimlik hayatımda hiçbir çocuğun ölümüne neden olmadım. Bu ülkedeki bebek katili İmralı’dadır.”

“KÜÇÜKKUYU, AKSOY’LA COŞACAK”

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir ise “Ben sizlerden, canı gönülden desteklediğiniz Yusuf Aksoy’a sandıkta sahip çıkarak, desteklemenizi istiyorum. Yusuf Aksoy, kendisini halkına hizmet etmeye adamış, gece gündüz halkıyla iç içe olan bir insandır. Benim uzun uzun anlatmama gerek yok, sizler O’nu çok iyi tanıyorsunuz. 30 Mart seçimleri şimdiden Küçükkuyumuza hayırlı, uğurlu olsun” dedi. (İHA)

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 15:07
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER