Antandrosta  Genel Kurul – Şenlik ve Taze Kan Katılım Var

Antandrosta  Genel Kurul – Şenlik ve Taze Kan Katılım Var

Altınoluk Abdullah Efendi Köşkünde haftanın klasik kahvaltısını, Nurdan Çakır Tezgin,”ANTİK ZAMAN SOFRALARI” kitabının sohbeti ve İmza günü ile renk katarken, kitabın Defneli Peynir Ekmeği LİBUM ziyaretçilerin gözü önünde imalat ve lezzet kontrolü ile tam not aldı ve Antandros kahvaltılarının olmazsa olmazları arasında yerini aldı.

Nurdan (Aşcı Fok) hanımın yıllarca derneğe yaptığı maddi ve manevi yardımları nedeniyle, Başkan Gülçin ve Afrodit Serhan hanfendilerin elinden alarak güne farklı bir mesaj verildi. Yarım elma gönül alma için Antandros kazılarına özel ilgi gösteren sponsorlar ekibine katılmak gerekir.

“”Aphrodite,in Paris,ten Altın Elmayı aldığı İda,nın eteklerindeki Antandros,un gün ışığına çıkmasına destek veren –EN GÜZEL YÜREK”” yazısı özendiriyordu.

Günün ikinci Süprizi gurup arkadaşlarımızın “İyiki doğdun Gülçin Başkan” seromenisi ile gelen doğum günü pastası ve kutlama için bayanların uzun bir kuyruk oluşturarak anı fotoğrafları çekiminde ve herkese yetecek kadar pasta ikramı hoş sahnelere tanık oldu.

VE saat 14…GENEL KURUL TOPLANTISI…

Divan oluşturuldu, Gülçin Başkan, ın 8 sahifelik faaliyet raporu okuduğu bilgiler,üyeleri heyecanlandırdı ve Farklı bir tören uygulanırken Altın Portakal ödül törenindeki sanatçıları tanıtım sıcaklığı yaşanıldı.

Gülçin başkan yeniden Güven Tazeleyerek,yorgunluk ve çok yönlü STK çalışmalarını bahane etse bile Antandros Sultanlığı yine üzerinde kaldı.Seçilen yeni ekibin Taze kan sürprizi Prof. Dr. Abdullah SOYKAN hocamız oldu…Yeni kadro çok güçlü ve yakında Antandros,ta çok farklılığı hissedilecek.örnek hizmetler sunulacak.Üniversitelerin tezlerine bu yeni yönetim çalışmaları konu edilecek ve ANTANDROS-ÖREN YERİ olmalıdır arzu edilen duygular kesinlikle gerçekleşecektir…

YENİ YÖNETİM..Gülçin CÖMERT-Prof. Dr. Gürcan POLAT-Prof. Dr. Abdullah SOYKAN-Şöhret ÖLKER-Leyla YELTİN-Serhan KERESTECİOĞLU-Sebile Gülizar DIŞKAYA-Serap DOSTEL-Erol UZUN- Suat TEMİZER-Ayşehan ERONEL-Sevil AKIŞ-Ümit GÜRÇELİK  …….2 YILLIK HAYIRLI OLSUN…..

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER