Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Adar, "Güçlü kadromuz ile yola çıkıyoruz"

Güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Adar, "Ekibimizle sürekli mahallemize neler kazandırabileceğimiz konusunda sürekli istişarelerde bulunuyoruz. Mahalle halkımızın 31 Mart'ta desteği ile yeni projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Destek halkımızdan 7/24 hizmet etmek bizden "dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Adar, "Güçlü kadromuz ile yola çıkıyoruz"

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Adar: - “Muhtar olmadan yaptıklarımız,  daha iyi şeyler yapacağımızın teminatıdır”

- “Yenilik ve hizmet için, mahallemiz için geliyoruz”

- “Desteğinizle mahallemizde değişim ve fark edilecek”

Seçimlerin yapılmasına az bir süre kala bölgede bulunan muhtar adayları da parti temsilcileri gibi çalışmalarına hız veriyorlar. Afiş ve poster asmaları yasaklanan muhtarlar adayları mahalle sakinleri ile birebir çalışmalar yaparken, Edremit Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Adar ve ekibi de bunlardan biri. Yaşadığı mahalleye seçilmeden önce yapılan önemli hizmetlerde imzası bulunan İbrahim Adar, bunu muhtar olarak daha yukarı çıkarabilmek için aday olduğunu bildirdi. Adar, yaptığı açıklamada, “Mahallemizdeki eksik ve yapılacak hizmetlerimizle ilgili sık sık çok değerli azalarımızla istişare toplantılarına deavm ediyoruz. Ekibimiz ile beraber mahallemiz için görüş ve düşüncelerimizi paylaştık. Mahallemiz adına yeni fikirler, projeler ürettik. Tüm azalarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.  Yenilik ve hizmet için, mahallemiz için geliyoruz. 1 Nisan’da mahallemiz sakinlerinin destekleri ile gelişme ve değişimi fark edecekler. Biz ve ekibime verdikleri destekle büyüyoruz, güçleniyoruz, hiç pişman olmayacaksınız. Muhtar olmadan yaptıklarımız yapacaklarımızda teminatıdır.  Size aşağıda sunduğumuz projelerimiz elbette bir muhtarın kolayca yapabileceği projeler olmadığını bilmek ile beraber üst mercilere ulaştırılmadığı ve takipçisi olunmadığı için ötelenmektedir. 7/24 hizmetinizde ve sorunların takipçisi olacağız. Sizlerin de destekleriyle mahallemizin sorunları için sonuna kadar çalışacağız. Şimdiden destek ve dualarınızı talep eder hepinize teşekkürlerimi sunarım.”  

Adar’ın projeleri,

Mahallemizin adına çok önemsediğimiz Eminkuyu mevkiindeki köprü problemi çözülene kadar en kısa sürede geçici çözüm bulmak ve köprünün yapımında ısrarla takipçisi olmak. Uygun görülen yerlere kalıcı su yükleme istasyonu kurdurmak. Düğün, dernekler için aş ve taziye evi kazandırmak. Yollardaki bozuklukların giderilmesinde takipçi olmak. Daha önce kurdurduğumuz ATM’nin yatır-çek olarak değiştirilmesinde takipçi olmak. Mutkala yürüyüş ve bisiklet yolu kazandırmak. Önemli noktalara mobese kameraları koydurmak. Din görevlilerinden ve gönüllü halkımızdan hatim ve dua grubu oluşturup mahalle sakinlerimizden vefat eden cenazelerimiz için komşuluk vefası olarak mahalle camilerimizde hatim ve mevlit okutmak. Sokak hayvanlarıyla ilgilenmek, halkımız ve hayvanlar için gereken iyileştirmeleri yapmak. Parkların modernizasyon’u yaptırmak ve daha güvenli hale gelmesi için çalışmalar yapmak. Mahalle temizliğinde takipçisi olmak. Mahallemiz ile beraber mahallenin sorunlarını ve çözüm yollarını istişare edip takipçisi olmak. Mahallemize eybek suyu getirilmesi için çalışmak. Mahallemiz adına yenilikçi, faydalı ve sürdürülebilir projeler üretip takibini yapmak.

Alo İbrahim Adar: İLETİŞİM: 0542 690 50 15

Güçlü ekiple yola çıkıyor!

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 18:34

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER