Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) Singapur'da Ülkemizi Temsil Ediyor

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) Singapur'da Ülkemizi Temsil Ediyor

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) Singapur'da düzenlenen Asian Photography Festival'de dünyanın önde gelen federasyon ve dernekleri arasında ülkemizi temsil ediyor.

Singapur’da çağrılı olarak düzenlenen ve bu yıl 12-24 Aralık 2020 tarihleri arasında düzenlenen “Asia Photography Festival 2020” ne davet edilen EDFOD Başkanı Özcan ŞİMŞEK'in girişimleri ile dünyanın önde gelen federasyon, dernek ve fotoğrafçıları arasında ülkemiz ve Edremit'i temsil ediliyor.

Festival kapsamında Dernek Başkanı Özcan ŞİMŞEK'in "Tarladan Sofraya Zeytin" çalışması ile EDFOD üyelerinin fotoğraflarından oluşan slayt videolar sanat severlere gösterilecektir.

Konu ile ilgili bilgi veren EDFOD Başkanı Özcan ŞİMŞEK;

"Singapur'da faaliyet gösteren Asia Photographers Union (APU) tarafından organize edilen "Asia Photo Festival 2020" e davet edildim. Festivalde davetlilerin fotoğraflarından oluşan portfolyolar yayınlanacak. Organizasyonun katılımcı derneklerine baktığımda dünyanın en büyük federasyon ve derneklerinin olduğunu gördüm. Bu derneklerin arasında EDFOD'un olması gerekirdi. Bunu fırsata çevirmek istedim ve festivale dernek olarak katılmak istediğimi bildirdim. Talebim kabul görünce çok mutlu oldum. Kişisel olarak son 3 yılda uluslararası camiada çok sayıda madalya ve ödül aldım, bunların karşılığında ünvanlar aldım. Ama bu daha farklıydı, başkanlığını yürüttüğüm derneği uluslararası arenaya taşımak anlamına geliyordu. Fotoğraf sanatına hizmet etmenin yanında bölgemizin ve Edremit'in tanıtımına da önem veren derneğimizin ülke sınırları dışında, uluslararası bir festivalde ülkemizi ve Edremit'i temsil etmesi bizleri gururlandırıyor. Çok mutluyum" dedi.

EDFOD Başkanı Özcan ŞİMŞEK'in fotoğraflarını aşağıdaki linkten,

//asiaphotofestival.com/featured-galleries/ozcan-simsek/


Dernek üyelerimizin fotoğraflarından oluşan slaytı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

//asiaphotofestival.com/seminars/

https://www.youtube.com/watch?v=OdoNSOlg_vY&feature=emb_logo

Festival web sitesi adresi
//asiaphotofestival.com/

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 19:08
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER