İŞ ADAMLARI BAŞKANLARINI SEÇTİ

Edremit Ticaret Odası (ETO)'nda, yapılan meclis komiteleri seçimlerinden sonra yapılan toplantıda, meclis başkanlığında Necati Uytun güven tazelerken, yönetim kurulu başkanlığına ise Altınoluk Belediye eski başkanı İsmail Aynur seçildi.

İŞ ADAMLARI BAŞKANLARINI SEÇTİ
-  ETO'DA YENİ DÖNEM  
-  MECLİS BAŞKANLIĞINDA NECATİ UYTUN GÜVEN TAZELERKEN, YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA İSMAİL AYNUR SEÇİLDİ
 
- Edremit Ticaret Odası (ETO)'nda, yapılan meclis komiteleri seçimlerinden sonra yapılan toplantıda, meclis başkanlığında Necati Uytun güven tazelerken, yönetim kurulu başkanlığına ise Altınoluk Belediye eski başkanı İsmail Aynur seçildi. 
  ETO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, meclis başkanlığı için iş adamları Necati Uytun ile Hamit İzmirli, yönetim kurulu başkanlığı için ise İsmail Aynur ile Salih Şener yarıştılar. Seçimlerde Necati Uytun meclis başkanlığına, İsmail Aynur ise yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
  İsmail Aynur başkanlığında yeni yönetim kurulu: ‘Coşkun Salon, Mehmet Ertaş, Tümdeniz Çelebi, Hasan Amaç, ishak İshakoğlu ve Turhan Silcan’dan, disiplin kurulu ise, ‘Mehmet Şen, Ramazan Çengel, Ali Bıldır, Yılmaz Sözen, Ahmet Çevik, Ergün Erdoğan’dan, birlik genel kurulu üyelikleri ise, ‘Hüseyin Engin, Hüseyin Üstüner ve Adem Kuşçuoğlu’ndan oluştu.(İHA)
 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2013, 19:51
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER