MHP OLAYI KINADI

MHP İLÇE BAŞKANI AHMET SOYLU: "Başkanımıza yapılmış olan saldırı MHP’ye yapılmıştır. Başkanımıza yapılmış olan saldırı Edremit halkına yapılmıştır"

MHP OLAYI KINADI
BAŞKAN KILIÇ’A YAPILAN SALDIRIYA MHP’DEN KINAMA
 
Geçtiğimiz günlerde Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı’na yapılan saldırı ile ilgili, Milliyetçi Hareket Partisi Edremit İlçe Yönetimi açıklamada bulundu.
  Geçtiğimiz gün Akçay beldesinde bir grup tarafından saldırıya uğrayan Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’a yapılanın, MHP Edremit İlçe Teşkilatı’na yapılmış bir saldırı olduğunu söyleyen MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Soylu, olayı sıradan bir olay gibi görmediklerini belirtti. Başkan Soylu, “Belediye Başkanımıza yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Başkanımıza yapılmış olan saldırı MHP’ye yapılmıştır. Başkanımıza yapılmış olan saldırı Edremit halkına yapılmıştır. Ülkemizin bir çok ilçe ve illerinde gerçekleştirilmeye çalışılan nahoş olayların güzel ilçemiz Edremit’te de gerçekleştirilmeye çalışıldığı, ama başarılamadığı, Belediye Başkanının özellikle seçilmesi düşündürücüdür. Biz MHP olarak bu olayı sıradan bir olay olarak görmüyoruz. Onun için de devletin görevlilerini bu olayın arkasındakini, perde arkasının aydınlatılmasını istiyoruz. Edremit halkını sağduyuya davet ediyoruz. Provokatörlere dikkat edilmesini, yalan yanlış dedikodu ve söylentilere itibar edilmemesini istiyoruz. MHP olarak bu tür provokatörlere gelmeyeceğiz. Bu tür oyunlara alet olmayacağız. Hiç kimse bizi bu tür olaylara çekemeyecek. Biz bu ülkede kaos oluşturulmak istenildiğini gayet iyi biliyoruz. Biz bu filmi daha önce gördük ve yaşadık. Ama bundan sonra kimse bizim üzerimizden pirim yapamayacaktır” diye konuştu.(İHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2010, 17:53
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER