YÖRENİN TANITIM ELÇİLERİ BELGELERİNİ ALDI

YÖRENİN TANITIM ELÇİLERİ BELGELERİNİ ALDI
 Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından açılan, Kırsal Turizm Etkinlikleri kursunda başarılı olarak belge alamaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

   Kızılkeçili köyünde İda Natura Butik Otel’deki kursiyer olarak belge aldığı törende konuşan Merkez Müdürü İsmail Damar, “Konaklama seyahat hizmetleri alanı altında açılan 3 adet kursa 137 kursiyer kayıt yaptırarak ve eğitim aldı. Bundan 25 kursiyerimiz 88 saatlik eğitim programını tamamlayarak belge almaya hak kazandı. Sertifika programından mezun olan kursiyerler,  yöremizin tarihî ve doğal güzelliklerini tanıtma faaliyetlerini yapabileceklerdir. Eğitimlerde görev alan değerli öğretmenlerimiz Yahya Uçar ve İlhan Deveci ye, eğitimlere katılan kursiyerlerimize ve bu geceye emek vererek kapılarını bizlere açan işletme sahibine teşekkür ediyorum. Ülkemizin cennetten bir köşesi olan yöremizin tanıtımı adına önemli bir eğitim faaliyetini sunmuş olmaktan ve yöremizin tanıtımına katkısı olacağına inandığımız eğitimler sonucu yetişen siz tanıtım elçilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  

 Kursiyerler eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken Halk eğitimi Merkezine ve görev alan eğitimcilere teşekkür ettiler. Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu’ndan mezun olan kursiyerler, Türkiye’nin coğrafi özelliklerini, tarihî ve doğal güzelliklerini, Anadolu’nun tarih öncesi çağlarını ve Anadolu da yaşamış olan uygarlıkları tanıtabilen bireyler olarak eğitim aldıkları ifade edildi

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 19:19
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER