- KORKUNÇ İDDİA
- KARI KOCA BİRBİRİNİ BIÇAKLA MI ÖLDÜRDÜ?
- EDREMİT POLİSİ GECEDEN BU YANA İNCELEMESİNİ SÜRDÜRDÜ
- BALIKESİR'DEN 7 KİŞİLİK UZMAN EKİP İSTENDİ
- ÇİFTİN BİRBİRLERİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜKLERİ ÜZERİNDE DURULURKEN CİNAYET İHTİMALİNİN ZAYIF OLDUĞU İLERİ SÜRÜLÜYOR
Akçay yine korkunç bir olay ile gündeme geldi. Çiftin evlerinde bıçaklanarak ölü bulunması olayı üzerine, emniyet ekiplerinin geniş çaplı soruşturması sürüyor. Edremit polisi işin içinden çıkamayınca Balıkesir’den uzman ekipler istendi. Evde uzman polis ve savcılığın incelemesi akşam saatlerine kadar sürdü.
Korkunç olay, çiftin birlikte gezmeye gitmek için sözleştikleri arkadaşlarının ihbar üzerine ortaya çıktı. Akçay Mahallesi 392 Sokak'ta oturan Muharrem Teköz (53) ve eşi Beyhan Teköz (53) çiftinin haber alınamaması üzerine çilingir çağrılarak girilen evde polis korkunç manzara ile karşılaştı. Çiftin evlerinde bıçaklanarak öldükleri tespit edildi. Ardından polis ekipleri ve savcılığın evdeki incelemesi 24 saat sürdü. Kahvecilik ve kalorifer temizliği işi ile uğraşan Muharrem Teköz (53) ve Beyhan Teköz (53) çiftinin dinini değiştirdikleri de ileri sürüldü. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden çok sayıda bıçak darbesiyle ölen çiftin cesetleri üzerindeki kanın kurumuş olması nedeniyle olayın üzerinden zaman geçtiği belirlenirken, ne zaman öldüklerinin ise yapılacak otopsi ile tespit edileceği açıklandı.
Olayla ilgili olarak polisin aile bireylerinin ifadesine başvurduğu da öğrenildi.
Polisin evde ilk incelemesinde kanlar içinde 2 ekmek bıçağı bulduğu ileri sürüldü. Polisin Teköz çiftinin 2 bıçakla birbirlerini öldürdükleri üzerinde de durduğu cinayet olabilme ihtimalinin zayıf olduğu kaydedildi. Bu arada çiftin Edremit dışında yaşayan 2 çocukları olduğu öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: