Çekilişle Mercedes otomobil kazandı

Alışveriş ve Yaşam Merkezi MaviBahçe tarafından düzenlenen çekiliş sonucunda Mercedes BENZ SLC 180 AMG model otomobil kazanan talihli, hediyesini törenle teslim aldı.Alışveriş merkezindeki bir mağazasından satın aldığı damatlıkla çekilişe...

Çekilişle Mercedes otomobil kazandı

Alışveriş ve Yaşam Merkezi MaviBahçe tarafından düzenlenen çekiliş sonucunda Mercedes BENZ SLC 180 AMG model otomobil kazanan talihli, hediyesini törenle teslim aldı.

Alışveriş merkezindeki bir mağazasından satın aldığı damatlıkla çekilişe katılan Semih Balın isimli vatandaş, evlendikten sonra açıklanan yarışmanın sonucuyla otomobil hayaline kavuştu. Balın duygularını şu sözlerle ifade etti: ’’Otomobil düğün hediyemiz oldu. Damatlığımı MaviBahçe’den almıştım, onun şansına çıktığına inanıyorum. Eşimle çok mutlu olduk."

“Sana çıkacak dedim”

Mağaza müdürü Ecevit Karlık ise, ’’Semih Bey’e damatlığını verdiğimizde faturayı yırtmak üzereydi, yırtmasına engel oldum, ’otomobil sana çıkacak’ dedim. Hatta ’bir tur da bize verirsin’ diye espri de yapmıştım. Şansına otomobil kendisine çıktı. Güle güle kullansın’’ dedi. Otomobilin anahtarını talihliye veren MaviBahçe AVM Genel Müdürü Vedat Özeren, evli çifti kutladı. Özeren, MaviBahçe’nin sürprizlerle dolu olduğunu, yeniliklerle İzmirlileri şaşırtmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER