AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KURBAN PAZARINI GEZDİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KURBAN PAZARINI GEZDİ

- AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KURBAN PAZARINI GEZDİ

 Ankara’daki hükümet çalışmalarının dışında geldiği Balıkesir’de soluğu ailesinden çok halk ile beraber geçiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, memleketi Havran’da Kurban pazarını gezdi.

 İnönü köyü yolu üzerinde bulunan pazarda, satıcı ve vatandaşlarla sohbet eden Aydınlıoğlu, hükümetin izlediği istikrarlı politikalar sayesinde yurt dışından hayvan ithal edilmediğinin altını çizdi.

 Kurban fiyatlarının ise dar gelirli ailenin kesebileceği seviyede olduğunu altını çizen Aydınlıoğlu, “Konuştuğumuz hem alıcı, hem de satıcıları çok mutlu görmek bizi de mutlu etti”şeklinde konuştu.

  Kurban bayramının insanların Allah’a daha da yaklaşmasına ve rızasını kazanmaya vesile olan bir ibadet olduğunu belirterek “ Kurban bayramı başta milletimiz ve tüm İslam dünyasında  huzur ve barışa vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Aydınlıoğlu, pazarda müşteri ile satıcı arasında da arabulucuk yaparken kendisine de kurbanlık baktı. Milletvekili Aydınlıoğlu, kurbanını Arefe günü alacağını ifade etti.(Faruk Türk)

  

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2013, 17:59
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER