HAVRAN’DA VOLEYBOL TURNUVASI

HAVRAN’DA VOLEYBOL TURNUVASI
 Balıkesir’in Havran ilçesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen “Kızlar Voleybol Turnuvasında” Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu şampiyon oldu.
Balıkesir’in Havran ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen “Kızlar Voleybol Turnuvasında” Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğu kazandı.
“Kızlar Voleybol Turnuvasında” final müsabakasını Seyitonbaşı İlköğretim Okulu ile Edremit Kapalı Spor Salonunda oynanan heyecanlı geçen mücadele sonrası müsabakayı kazanan Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu hiç yenilgi almadan turnuva lideri olarak Şampiyonluk Kupasını kazandı.
“Havran’da İlk Öğretim Okulları arasında düzenlenen Kızlar Voleybol Turnuvasında şampiyon olmamızda büyük katkısı olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Melih Pala olmak üzere tüm takım oyuncularımıza bizlere bu sevinci yaşattıkları için çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” diyen Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Müdürü Seyfullah Akaya, “Tebrikler hocam, tebrikler kızlar. Bu başarının sadece ilçemizde kalmayıp Balıkesir il düzeyinde de ilçemizi temsil etmelerini şimdiden temenni ediyorum ve bunu başaracaklarına canı gönülden inanıyorum” dedi. 
 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2012, 21:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER