Havranda Akademik Başarının Arttırılması İçin Büyük Adımlar Atıldı

Havranda Akademik Başarının Arttırılması İçin Büyük Adımlar Atıldı

Havvran liselerinde görevli Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fizik, Kimya ve Biyoloji branş öğretmenlerinin ve ortaokullarda görevli Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce branş öğretmenlerinin katılımıyla İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Fesih Vural'ın başkanlığında öğrencilerin akademik başarılarının arttırılması amacıyla Değerlendirme Toplantıları yapıldı.

Toplantılar 13-25 Mart tarihleri arasında toplamda 11 oturum halinde tamamlanırken toplantılara toplamda 33 lise öğretmen ve 70 ortaokul öğretmen katılım sağladı. Yapılan toplantılarda 2023-2024 Eğitim öğretim yılında ilçede 7.-8.-11. ve 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilere uygulanan ortak sınavlarla izleme ve değerlendirme sınavları ele alınırken başarıyı arttırma yolları konusunda istişareler yapıldı.

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak toplantıların düzenlenmesi ve uygulanmasında büyük emekler veren İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Fesih Vural’a, toplantılara katılarak iyi uygulama örneklerini ve değerli fikirlerini bizlerle paylaşan öğretmenlere teşekkür eder, sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 12:55

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER