HAVRAN'IN OYLARI EDREMİT'TE SAYILACAK

HAVRAN'IN OYLARI EDREMİT'TE SAYILACAK
avran MHP Belediye Başkan adayı geçtiğimiz akşam Parti teşkilatı ile birlikte Karalar Çakırdere ve Kozdere köylerini ziyaret etti.
 Heyet ilk olarak Karalar köyüne gidip halkın sorunlarını dinledi. MHP ekibi daha sonra Çakırdere köyüne giderek halka hitaben konuşmalar yapıldı.Parti Basın Sözcüsü Ahmet Şener, 'Gelirken baktım yol bozuk yapılmamış, bunun dışında çeşitli sorunlarınız var. 10 yıldır İktidar Partisinin İl Genel Meclis Üyesi arkadaşımız şuan partisinin adayı peki bu sorunları yıllardır neden gidermedi. Yine iktidar partisinin Havran'lı milletvekili neden sizinle ilgilenmedi. Bizler göreve geldiğimizde sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağız. Bu akşam sizlerle birlikte çeşitli partilerden arkadaşlarımız var. Demokrat Parti'den önceki dönem aday olan Esat Şık Partimize katıldı yine Saadet Partisinden aramızda arkadaşlarımız var bu bir Parti yarışı değil sizlere hizmet getirmek yarışışeklinde konuştu.
LEVENT GÖKALP PROJELERİNİ ANLATTI

Havran MHP Belediye Başkan adayı Lebent Gökalp, 10 yıl Belediye meclis üyeliği, 3 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bu süre içinde yaptığım eserler Havran'da ortada. Ben kısa sürede yaptığım eserleri şuan tek tek anlatmayacağım. Halkımız çok iyi biliyor, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu anlamda Havran'ın kaybedecek zamanı kalmadı. Şehirde ne varsa köylerimizdede o olacak. Çocuk parkları sportif tesisler, kültürel hizmetlerimiz hepsini hem ilçeye hemde, köylerimize yapmak için çaba sarfedeceğiz. Havran'dan adliye binası gitti, kimse ses çıkarmadı. Adliye binası ile birlikte seçim kuruluda Havran'a taşındı. Bu seçimde sizin kullandığınız oylar, Edremit seçim kurulunda sayılacak. Sizler bir sabıka kaydı almak için Edremit'e gitmek zorunda kalıyorsunuz. Hem zaman hemde ekonomik kaybınız var AK Parti iktidarı getirisi olmadığı gibi ilçede var olanlarıda götürdü dedi.
 MHP'li Ali Kurt ise Çakırdere'ye bağlı Kozdere mahallesinde yaptığı konuşmada, Burada çok güzel barbun fasülye yetişiyor. Ancak Havran'da bunun satışı sizlere yaptırmıyorlar. Bizler göreve geldiğimizde köy pazarı olacak. Köylülerimiz ilçeye getirdikleri ürünleri kendilerine ait pazarda satıp evinin rızkını çıkaracak şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 18:53
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER