Gazeteci Yazar Doğan Prepol Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı Oldu

Gazeteci Yazar Doğan Prepol Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı Oldu

Halkizbiz.com internet sitesinin imtiyaz sahibi, Boşnak ve Rumeli Balkan camiasının sevilen ismi gazeteci yazar Doğan Prepol Karşıyaka Belediye Meclis üyeliği başvuru dosyasını eşi Emine Prepol ile birlikte Karşıyaka İlçe binasında ilçe Başkanı Levent Güçlü'ye teslim etti.

Yaklaşık 20 yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden; TANSAŞ ve İZELMAN’da yönetici olarak çalıştığını belirten Doğan Prepol, “Emekli olduktan sonra İESOB’nin sigorta acenteliğinde yöneticilik yaptım. Uzun yıllar önce Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum. Mahalle temsilciliği ve ilçe delegesi oldum. 2010 yılından bugüne kadar çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapıyorum” dedi.

Boşnak bir ailenin çocuğu olarak Boşnak ve Rumeli Balkan derneklerine elinden geldiğince seslerinin duyulması ve haberlerinin yapılması konusunda destek vermeye çalıştığını dile getiren Doğan Prepol, “Kültür sanat derneklerine de haber anlamında gönüllü olarak destek vermeye çalışıyorum. Bilgi, birikimim ve deneyimimle ilçeme katkı ve destek vermeye hazırım. Belediye Meclis üyeliğine aday adayı oldum. Umarım Karşıyaka’ya ve İzmir e meclis üyesi olarak hizmet etme şansını yakalarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 16:21

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER