Volkan Berber Karşıyaka’da meclis üyeliği için yola çıktı

Volkan Berber Karşıyaka’da meclis üyeliği için yola çıktı

Karşıyaka’nın sevilen siyasetçisi ve iş insanı Volkan Berber, CHP Karşıyaka İlçe binasında İlçe Başkanı Levent Güçlü’ye Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Deneyimli siyasetçi Volkan Berber önümüzdeki yerel seçimlerde Esnafın Belediye Meclisinde temsilcisi olmak istiyorum dedi ve Cumhuriyet Halk Partisin den Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi aday adayı oldu.

Volkan Berber 1981 Karşıyaka doğumlu evli iki çocuk babası Selanik Kavala göçmeni Bir babanın Makedonya İştip göçmeni Bir annenin en ufak çocuğu olan Berber Karşıyaka'da 30 yıldır hem esnaflık hem siyaset yapmakta.

Berber, Siyasetten hiçbir şekilde uzak kalmayan esnaflık yapan halka dokunabilen halkın nabzını tutan birisi olarak değişim şart diyen ve partinin genel başkan olarak seçilen CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in dediği gibi değişimin Karşıyaka'da da şart olduğu ve verilen sözlerin tutulacağına inananlardan biriyim dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

Ben hayatımın büyük kısmını KARŞIYAKA'YA adamış, bu yolda nice ihanet görmüş, nice saldırıya maruz kalmış, yine de küsmemiş, yine de kırılmamış, yine de yorulmamış, umudunu, heyecanını, kararlılığını ve cesaretini yine de hiç yitirmemiş, küçük meselelere hiç takılmadan büyük hedeflere yürümüş kimsenin mavi boncuğuna boyun eğmemiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ve çizgisinden vazgeçmemiş bir KARŞIYAKA'LI olarak Siyaset yapmak ve Karşıyaka’ya ve Karşıyakalı hemşerilerimize hizmet etmek istiyorum sadece bu.

Ben Siyaseti ve Meclis üyesi görevimi özel amaç ve çıkarlara değil, toplumun refahına ve çıkarlarına hizmet etmek için yapmak istiyorum. Baş Komutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ahlaklı insanları siyasete davet etmek için sözlerini hatırlatmak isterim.

“Siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen sonuç; niteliksiz insanlar tarafından yönetilmeye razı olmaktır…”

Aynı şekilde Atatürk, en büyük eserimdir dediği Cumhuriyeti, “Cumhuriyet fazilettir, ahlaktır” diye tanımlıyor.

Esnaflarımız kimin ne niyette olduğunu çok iyi biliyor. Rabbim bana Meclis üyeliği görevini nasip ederse size söz veriyorum, adil ve eşitlikten yana olan bir meclis üyesi olarak Karşıyaka’mıza hizmet edeceğim.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER