Halk Eğitimi Merkezi Korosu muhteşem bir konser düzenledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarfafından oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu’nun ilk konseri büyük ilgi gördü.Büyük Önder Atatürk’ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde öğretmenlerden Özlem Tezcan...

Halk Eğitimi Merkezi Korosu muhteşem bir konser düzenledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarfafından oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu’nun ilk konseri büyük ilgi gördü.

Büyük Önder Atatürk’ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde öğretmenlerden Özlem Tezcan ve Saliha Nazlı Demir’in öncülüğünde konser düzenledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen konsere, Kaymakam esi Zeynep Mine Öner, Belediye Başkanı eşi Aydan Uysal ile Belediye Başkan vekili Sevda Padem ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, Mal Müdürü Mustafa Ak, Ticaret Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Şerbetçi ve Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin ile davetliler katıldı.

Hürriyet Ortaokulu öğretmenlerinden Esra Kızılcık, Nami Dadalı, Seyhan Bulut ve Ruhi Hançer’inde destek verdiği koro, söylediği birbirinden güzel şarkılar büyük alkış aldı. Koroda görev alan ve emeği geçenlere teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Dükancı, “İlk defa oluşturduğumuz koro başarılı bir konser verdi. Konserimizi izleyenlere ve koroda görev alan öğretmenlerle kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER