Burhaniye’de yol yapım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

​​​​​​​Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçe genelindeki çalışmalar, yaz sezonu öncesinde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Burhaniye’de yol yapım ve onarım çalışmaları  hız kesmeden devam ediyor

İskele Mahallesi Kordonboyu Caddesi'nde yaşanan afet sonrası meydana gelen hasarların onarımı için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Hasar gören zemin temizlenerek, çelik hasır tel kullanılarak güçlendirme sağlandı. Ayrıca, granit taşlarla duvar örülerek zemin iyileştirilmesi için C60 beton dökümü gerçekleştirildi. Hazır hale getirilen zemine karo taş döşemeleri yapılıyor.

Hacıahmet Mahallesi Kibar Sokak, Geriş Mahallesi Sakarya Caddesi ve Küçük Geriş Caddesi'nde parke taş yol yapımı çalışmaları devam ediyor. Kızıklı Mahallesi'nde ise UEDAŞ ve BASKİ çalışmaları nedeniyle hasar gören parke taşların onarımı yapılıyor.

BAŞKAN DEVECİLER: "YAZ SEZONU ÖNCESİ TÜM ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR"

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde yaz sezonu öncesinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Hemşehrilerimizin konforlu bir şekilde yaşamlarını kolaylaştıran çalışmalarımız planlamalar doğrultusunda hız kesmeden devam edecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 13:47

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER