Ören yolu yenileniyor

Başkan Deveciler, sözünü tuttu.

Ören yolu yenileniyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bir seçim vaadini daha gerçekleştiriyor. Burhaniyelilerin beklediği yol çalışması, Burhaniye Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, Burhaniye’nin ana arter yollarından olan Enver Güreli Caddesi’nde yol yapım çalışmaları başladı. Trafik akışının yoğun olduğu, altyapı çalışmaları nedeniyle ve zamanla eskiyerek de tahrip olan caddede, trimer ile eski asfaltın söküm çalışmalarına bu sabah saatlerinde başlandı.

Trafik akışının en az seviyede aksaması için 2 etap olarak planlanan çalışmaların 1. etabı, Ören Mahallesi Siteler Bulvarı Beyaz Durak önünden, Enver Güreli Caddesi’nin Altınyol (Ayaklı) Kavşağına kadar olan kısmında başladı. En kısa sürede sökümün tamamlanarak ardından sıcak asfalt dökümü ile konforlu hale getirilecek caddenin 2. etap çalışmaları da akabinde hız kesmeden devam edecek.

Değişen ve Gelişen Burhaniye sloganı ile ilçeyi yöneten Başkan Deveciler, Ören Yolu yenileme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Fen İşleri Müdürü İnanç Erturan ile birlikte yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında duyduğu mutluluğu belirten Başkan Deveciler, “Ören yolu Enver Güreli Caddesi, vatandaşlarımızca sıkça kullanılan ve çok fazla yenileme talebinin olduğu bir caddemizdi. Seçim çalışmalarında da yapacağımızın sözünü hemşehrilerimize vermiştik ve Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile birlikte bu sabah birinci etap çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirebilmek için her zaman buradayız. Söz verdik, yapıyoruz. Çünkü Burhaniyeliler her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de hemşehrilerimize layık olabilmek için durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

www.facebook.com/balikesirkorfezdehaber
https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 18:03

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER