ETO Olivtech Fuarı'na damga vurdu

ETO'nun fuarda açtığı stant, en çok ziyaretçi alanlar arasında yer aldı. Ziyaretçiler Edremit zeytin ve zeytinyağına büyük ilgi gösterdi.

ETO Olivtech Fuarı'na damga vurdu

İZMİR OLIVTECH ZEYTİN FUARINDA İZLEYİCİ REKORU KIRDI

11.Zeytin Zeytinyağı, Süt Ürünleri ve Teknoloji Fuarı'nda Edremit Ticaret odası stantı izleyici akınına uğradı.

Ziyaretçiler genelde hediyelik eşya veya tadım ürünlerine göre ilgi gösterirken, bu sene ETO Başkanı Ahmet Çetin bir farkla dikkatleri stantta sanatsal çalışmalara da yer verdi.

Yıllarca Tariş başkanlığının duayen başkanı olarak adını başarıyla duyuran baba Cahit Çetin gönül yorgunluğu ile kenara çekilip gençlere yer açması ile, oğlu Ahmet Çetin'de zeytin konusunda bilgisi ile bir neferi olarak bu yarışa hızlı başladı ve oda başkanlığında zeytin ve turizm  konularını ön planda gündeme alırken tanıtım farklılığı yaşatmaya başladı

 Edremit halkının yakinen tanıdığı Fotoğraf koçu  Haşmet Demirbil'in yaşlı ağaç gövdelerinden başlıyan, fidan,çicek toplama sahneleri deve güreşlerinin aile beraberliğini, zeytin farklı fabrika yaşamları ve müzelere varan uzun öyküsünü 45 adet fotoğraf sergisi ve altlarındaki yazıları nedeniyle fotoroman lezzeti veren sergi fuara gelen ziyaretçiler tarafından ilgi ile izlendi. Bu sanat paylaşım ilgisi nedeniyle Ahmet Çetin'e teşekkür sohbetleri yanı sıra yurd dışı ürün satış bağlantıları önemli ölçüde gerçekleştirildiğinin öğrenilmesi büyük sevnçle karşılandı.

(Haşmet Demirbil)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER