Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sportif çalışmaları ile tanınan ve şimdiye kadar Avrupa, Balkan ve Türkiye Şampiyonaları’nda derecelere giren milli atletler yeterli destek ve kaynak bulamamaktan yakınıyorlardı. Her şeye rağmen içlerinde ki atletizm aşkı ateşini her zaman diri tutan atletler çareyi kendi kulüplerini kurmakta buldu.
Ülke ve dünya genelinde kazandıkları başarılarla tanınan, Ayvalıklı gençlerin bir araya gelerek kurduğu Atletizm Spor Kulübü 13 Kasım 2009 tarihinde faaliyete geçti. Tamamı Ayvalıktan oluşan yönetici ve sporcuların bu güne kadar alınan başarılara yenilerini eklemek Ayvalıklı sporcuların dünya çapında başarılarını tekrarlamak olduğunu söyleyen kulübün yöneticileri, “Bize bu güne kadar destek ve yardımı olan herkese teşekkür ediyoruz. En başta sayın kaymakamımız Nihat Nalbant, Belediye başkanımız Hasan Bülent Türközen, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gencel ve İlçe Gençlik Spor Müdürümüz ve değerli iş adamlarımıza emeği gecen herkese minnettarız” diye konuştular.
Ayvalık Atletizm Spor Kulübü Başkanı ve uluslar arası ve ulusal müsabakalarda önemli dereceleri olan Milli Atlet Sebahattin Tatar, “Her şeyi devletimizden bekleyemezdik. Bu yüzdende sağlıklı ve bilinçli nesillerin gelişerek bulundukları ortamlardaki sosyal etkinliklerle yaşadıkları yerleri tanıtıp gereğinde ülkelerine hizmet ederek vatandaşlık görevlerini yapmak olduğu düşüncesini benimsedik. Bu güne kadar elde ettiğimiz başarılarla bu düşünce ufkuyla hareket ettik. Hiç kimse unutmamalıdır ki ülkesini en çok seven en iyi hizmeti verendir. Atletizm dalında verdiğimiz başarılı çalışma ve hizmetlerle 7-8 tane milli sporcu yetiştirerek İstiklal Marşımızı bu güne kadar yurt içinde ve yurt dışında defalarca şeref kürsüsünde dinletmenin onuruylayız. Bundan sonrada bizi izlemeye devam edin diyoruz” dedi.
Ayvalık Atletizm Spor Kulübü yönetimi ise, Başkan Sebahattin Tatar, 2. Başkan Rüya Atlı, Esra Arıcı, Hatice Tatar, Berat Öveyik, İsmail Kaçak, Ümit Batonguz isimlerinden oluşuyor. Ayvalık Atletizm Spor Kulübü yönetici ve üyeleri, Her zaman olduğu gibi uluslar arası turnuvalarla ve yurt içi yarışmalarda atletizmde Ayvalık Poyrazı daha da çok esmeye devam edecektir’’ diyerek, müsabakalarda oldukça iddialı olduklarını belirtiyorlar.
MİLLİ ATLETLER AYVALIK'TA ATLETİZM KULÜBÜ KURDU
Yayınlanma :
10.12.2009 21:47
Güncelleme :
10.12.2009 21:47


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: