AK Parti’den Edremit Belediye Başkanlığı aday adayı olan Abdullah Can’ın öğretmenin nasihatının hayatını değiştirdiğini bildirerek, babamın rahatsızlığı için okulu bırakmak zorunda kalınca öğretmenim “Oğlum oku, okulu bırakma, ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı var”demesinin kendisinin bu sözü hiç unutmadığını belirterek bu sözün kendisine rehber olduğunu ifade etti.
Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Can, “Lise’de okurken, babasının rahatsızlığından dolayı, okulunu bırakacağını, öğretmenini söyledim. “Oğlum oku, okulu bırakma, ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı var” sözünü hiç unutmadım. Hem okuyup hem çalıştım. Özel sektörde fabrika müdürlüğüne kadar yükseldim. Emekli oldum. Hayattan çekilmedim. Ülkemize 16 yıldır istikra getiren Ak Parti’den aday adayı oldum. “ dedi.
Can, milletini ve vatanını ve yaşadığı şehrimize bir nebze faydalı olmak için halktan ve esnaftan uzaklaşmadı. Kendini sevdiren Can, halktan gelen yoğun talep üzerine hayatındaki tecrübelerini ve projelerini hayat geçirmek için adaya adayı oldu. Aday adayı olduğu yaklaşık 2 aylık süreçte her akşam halkın ve esnafın İçindeydi. Dertlerini, sıkıntılarını dinledi, mega projeler hazırladı.
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Taayyip Erdoğan’ın görev verdiği takdirde seçimi kazanıp, ilçemizi dev projelerimiz ile şaha kaldıracağız. Edremit’i daha yaşanır, sorunsuz bir kent halini getireceğiz. Edremit’te yaşayan ve yaz tatilinde gelen vatandaşlarımızı daha iyi rahat ve sağlıklı tatil geçirmeleri için ekip arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma içinde olacağız.Edremit Turizm bölgesi olduğundan dolayı ,3 ay kısa bir canlılık gören esnafı, daha uzun ayları çıkarılıp, örneğin kaplıca Turizm ve Kazdağlarını Kayak Turizm ,Teleferik ve iş istihdamı ile bir çok alanda projeler üretip ve gerçekleştirdiğimizde inşallah ilçemize canlılık getirilip rsnafımızın ve halkımızın yüzü gülecektir. Her zaman gece gündüz halkımız ve esnafımızın ve halkımızın yanında olacağız".
Öğretmenin nasihatı rehberi oldu, hizmet için Ak Parti’den aday oldu
Yayınlanma :
03.01.2019 12:18
Güncelleme :
03.01.2019 15:23


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: