Egesante’den “yeni yıla merhaba”

İzmir Balçova’daki özel bir tıp merkezinin kurucuları ve çalışanları 2017 yılının yorgunluğunu, düzenlenen “2018’e Merhaba” gecesinde attı.Özel Egesante Tıp Merkezi kurucuları ve çalışanları 2017 yılının yorgunluğunu, düzenlenen...

Egesante’den “yeni yıla merhaba”

İzmir Balçova’daki özel bir tıp merkezinin kurucuları ve çalışanları 2017 yılının yorgunluğunu, düzenlenen “2018’e Merhaba” gecesinde attı.

Özel Egesante Tıp Merkezi kurucuları ve çalışanları 2017 yılının yorgunluğunu, düzenlenen “2018’e Merhaba” gecesinde attı. Yeni yıla doktorlar ve çalışanlar birlikte “merhaba” dedi. Tüm çalışanların katıldığı organizasyon, yılbaşı yemeği ve DJ performansıyla başlayıp canlı müzik ve danslarla devam etti. Prof. Dr. Ataman Güneri, Op. Dr. Bora Karaali, Op. Dr. Yahya Demirdelen ve Uzm. Dr. Fahrinnur Yılmaz gibi ünlü doktorların da katıldığı gecede coşku yüksekti.

Ekip olarak çok mutlu olduklarını kaydeden Özel Egesante Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ercins, “Ekibimiz güçlü ve birçok güzel projelerimiz var. Egesante ailesi olarak bu gece birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni yılın tüm ekibimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Gece, yönetim kurulu üyelerinin tüm ekiple birlikte yeni yıl pastası kesmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER