Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, emekli belediye zabıta amiri Erdoğan Özkan’a ait Şila adlı köpek bir batında 12 yavru doğurdu. 3 buçuk yaşındaki İngiliz Seter ırkı Şila’nın geçtiğimiz yıl 6 yavru yaptığını belirten Özkan, 12 yavrudan ikisinin öldüğünü belirterek 6 erkek 4 dişi 10 yavrunun da sağlıklı olduklarını söyledi.
26 yıl zabıta amirliği yaptıktan sonra 18 yıl önce emekli olduğunu ve 15 yıl da Ören mahalle muhtarlığı yaptığını belirten 71 yaşındaki Erdoğan Özkan, çocukluğundan beri av merakı olduğunu söyledi. Şila ve yavrularına çok iyi baktığını belirten Erdoğan Özkan, “26 yıl zabıta amirliği yaptıktan sonra 18 yıl önce emekli oldum. 15 yıl Ören mahallesi muhtarlığı yaptıktan sonra da geçtiğimiz yıl muhtarlığı da bıraktım. Geçtiğimiz yıl 6 yavru yapan Şila bu yıl 12 yavru birden doğurdu. Bunlardan ikisi doğumdan hemen sonra öldü. Şu anda 6 erkek 4 dişi toplam 10 yavru oldukça sağlıklı. Şu anda 44 günlük oldular. Merakları çok fazlı. İnternette de tanıtarak tanesini 250-300 liradan satmayı planlıyorum. Bunca yıl köpek besliyorum. İlk defa bir batında 12 yavru doğurduğuna şahit oldum. Bu yavruların eğitimini satın alan meraklılar yapacak” dedi.
ŞİLA KÖPEK BİR BATINDA 12 YAVRU DOĞURDU
Yayınlanma :
03.06.2010 18:32
Güncelleme :
03.06.2010 18:32


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: