KARDELENLERDEN ANLAMLI VEFA

 KARDELENLERDEN ANLAMLI VEFA

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şubesinin burs verdiği üç öğrenci, kendilerine eğitim hayatı süresince verdikleri özverili desteklerin karşılığında, dernek üyelerine anlamlı bir ders verdi.
  Önceki gün saat 11.30’da ÇYDD Ayvalık Şubesi binasında, Başkan Nuray Özer öncülüğünde toplanan dernek yöneticileri ve üyeleri, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Seval Yıldız, Kocaeli-Karamürsel Denizcilik Bölümünden Gemi Kaptanlığı branşında eğitim gören Semih Belci ve Furkan Ulaştısoy adlı öğrenciler ilk yardım ve ev kazaları konularında bilgilendirildi. Dernek üyelerine; kazaların ne olduğunu, ilk yardımın ne olduğu, ilk yardımın amacı, ilk yardımın temel kuralları, ilk yardım çeşitleri, ev kazaları ve pratik bilgiler gibi konularda slayt gösterimi ile geniş bilgiler veren üç gencin bu jesti dernek üyelerince büyük bir memnuniyetle karşılandığı gözlendi.
  Doktor adayı Seval Yıldız ile Gemi Kaptan adayları Semih Belci ve Furkan Ulaştısoy’un kendilerine burs veren ÇYDD’de duydukları şükranları ifade ederken, “Ülkemizin aydınlık yarınlarına pırıl pırıl ışık saçacak biz gençleri yetiştiren dernek üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biliyoruz ki, onlardan sonra ÇYDD bayrağını biz alacak ve bize verilen destek gibi, bizde bizden sonraki gençlerimizin elinden tutarak bu meşaleyi sonsuza kadar söndürmeyeceğiz” diye konuşmaları dikkat çekti.
 
BAŞKAN ÖZER SON DERECE MEMNUN
  ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı Nuray Özer ise, öğrencilerin kendilerine göstermiş oldukları vefalı davranış nedeniyle inanılmaz büyük bir mutluluk yaşadıklarını kaydederek, “Onlarla gurur duymamak mümkün değil. Biri geleceğin doktoru, ikisi de geleceğin kaptanı olacaklar. Bu vefalı ve genç öğrencilerimizin bugün bizleri uzun süredir ihtiyaç duyduğumuz ev kazaları ve ilk yardım konularında bilgilendirmeleri bizim için çok büyük bir mutluluktur. Görüyoruz ki derneğimizin kurucusu Türkan Saylan’ın çocukları kendilerine destek verenleri asla unutmuyor ve yeri geldiğinde de bayrağı daha yükseklere taşımak için yanıp tutuşuyor. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 20:27
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER