Mesut Eray: ‘’Altıeylül'e Yenilikçi Bir Vizyonla Hizmet Edeceğiz’’

Mesut Eray: ‘’Altıeylül'e Yenilikçi Bir Vizyonla Hizmet Edeceğiz’’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin dört bir yanını adeta adım adım geziyor. Belediyeciliği bir sevda işi olarak nitelendiren Eray, vatandaşlarla birebir temas kurarak sorunlarını dinliyor ve çözüm odaklı projelerini anlatıyor.

‘’BİRLİKTE DAHA İYİ BİR ALTIEYLÜL İÇİN’’
Altıeylül ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı'nın adayı Mesut Eray, belediyecilikteki deneyimini ve vizyonunu ortaya koyuyor. Kendi ifadesiyle "Belediyecilik gönül işi" diyen Eray, Altıeylül'ün her köşesini karış karış geziyor ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinleyerek çözüm üretme gayretinde.

"TECRÜBE VE VİZYONLA ALTIEYLÜL'Ü YÖNETECEĞİZ!"
Mesut Eray, belediyecilik kariyerine Altıeylül Belediyesi'nde kurucu başkan yardımcılığı yaparak başladığını ayrıca 9 yıllık BALOSB genel müdürlüğü deneyimiyle ekonomi ve istihdam alanında önemli katkılar sağladığını belirten Eray, AK Parti'nin Altıeylül belediye başkan adayı olarak gösterildiğini belirtti.

"ALTIEYLÜL’DE GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’
Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray,  Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın hizmetlerine vurgu yaparak, ‘’Başkanımız Yücel yılmaz ile birlikte Altıeylül için daha büyük projeleri hayata geçireceğiz, birlikte Altıeylül’ü geleceğe taşımak için çalışacağız’’ diyerek Altıeylül de gerçek belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğini vurgulayarak ‘’Benim için belediyecilik sadece bir görev değil, aynı zamanda bir hizmet ve bir sorumluluktur. Altıeylül'ün her bir vatandaşı için daha iyi bir gelecek inşa etmek için buradayım. Birlikte çalışarak, birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır.’’ dedi

"HALKLA İÇ İÇE: ERAY, ALTIEYLÜL'ÜN HER KÖŞESİNE ULAŞIYOR"
Eray'ın belediye başkanlığı adaylığı, Altıeylül ilçesindeki seçim sürecine yeni bir heyecan ve umut getirirken, yerel yönetimde deneyimli bir ismin ilçede yeni ufuklar açacağına dair umutları yeşertiyor. Altıeylül'ün geleceği için halkın desteğini ve güvenini kazanmayı hedefleyen Mesut Eray, seçim kampanyası boyunca çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER