İş insanı Tezman’dan işçilerine ahde vefa

İş insanı Tezman’dan işçilerine ahde vefa

Türkiye’nin iş hayatında önde gelen kuruluşlarından Tezman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tezman, Balıkesir’in Gönen ilçesinde 1984 yılından itibaren faaliyet gösteren holdingin bünyesindeki Sel Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de kurulduğu ilk günden bu yana çalışan ve emekli olmaya hak kazanan personellerini duygusal bir organizasyonla ödüllendirdi.

Personel onuruna düzenlenen organizasyona; Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hüseyin Yakar’ın yanı sıra ilçenin iş dünyasının önde gelenleri katıldı.

Anlamlı etkinlikte konuşan İş İnsanı Erol Tezman, emekliye ayrılan personel ile vedalaşarak, firmalarına bugüne kadar verdikleri özverili katkıdan ve vefalı yol arkadaşlıklarından dolayı tarifi imkânsız duygular yaşadığını söyledi.

Holdingin bünyesindeki şirketin büyümesinde yıllardır emek harcayan personeline seslenen Tezman, “Hepiniz haklarınızı helal ediniz. Bizim haklarımızda sizlere helal olsun, Tezman ailesi olarak her zaman bizler için yüreklerimizdeki en özel köşede olacaksınız.” dedi.

Etkinlikte;  çeyrek yüzyılı aşan zaman diliminde şirkette çalışanlarla, emekli olmaya hak kazanan, emekli olmaya hak kazanan işçilere plaketleri Kaymakam Yurt’un öncülüğündeki protokol ve Erol Tezman tarafından takdim edildi.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER