İyi Parti Gömeç’te “Halil İbrahim Pelivan” Dedi

İyi Parti Gömeç’te “Halil İbrahim Pelivan” Dedi

İYİ Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir’in Gömeç ilçesinde belediye başkan adayı olarak ilçenin sevilen esnaflarından Halil İbrahim Pelivan’ı tercih etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in öncülüğünde yapılan değerlendirmelerde Gömeç’te Halil İbrahim Pelivan’ın aday gösterilmesi ilçede de memnuniyetle karşılandı.

Gömeç’in köklü ailelerinden biri olan İYİ Parti Gömeç Belediye Başkan Adayı Halil İbrahi Pelivan da yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in oluru ve tensipleriyle İYİ Parti Gömeç Belediye Başkan adaylığı bugün itibariyle şahsıma verilmiştir. Güzel Gömeç’imize hizmet etme yolunda çıktığımız bu hizmet yarışında şahsım ve partim adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

GÖMEÇ SON DERECE ÇEKİŞMELİ BİR SEÇİME GEBE

Öte yandan; Gömeç’te Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın ardından, CHP’de Belediye Başkan Adaylığı’na Melih Bağcı’yı aday göstermişti. İYİ Parti’nin Gömeç Belediye Başkanlığı için Halil İbrahim Pelivan gibi güçlü bir ismi belediye başkanlığına aday göstermesi siyasi otoritelerce 31 Mart’taki seçimlerin oldukça çekişmeli geçeceği yönünde değerlendiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 11:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER