Ahmet Akın:" Balıkesir’i Türkiye’ye Rezil Ettiler"

Ahmet Akın:" Balıkesir’i Türkiye’ye Rezil Ettiler"

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Altıeylül’ün Çandır ve Balıklı kırsal mahallelerinde hemşerileriyle buluştu. Ahmet Akın’ın yaklaşık 2 bin 500 seçmeni olan Çandır ve Balıklı ziyaretleri tam bir miting havasında geçti.

Çok yoğun bir ilginin ve coşkunun yaşandığı Çandır ve Balıklı mahallelerinde konuşan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, “30 gün sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Ahmet Akın geliyor” dedi ve şunları söyledi:

“Balıkesir hizmet için beş yıl kaybetti, Balıkesir’in bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yok, halkı kandırmak yerine sorunları çözmek ve hizmeti halkın ayağına getirmek gerekir. Bu seçim bir parti seçimi değil, bu toprakların bir çocuğu olarak söyleyeceklerim bir Ahmet Akın sözüdür: 31 Mart’ta Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda bu köylerde mera sorunu yaşanmayacak, altyapı sorunları çözülecek, yağmur yağdığında yollar balçık olmaktan çıkacak, düğün salonu ve yemekhane gelecek, Balıklı köyünde dere temizlenecek halk hizmet görecek, tarım ve hayvancılık desteklenecek, köylülerimiz hak ettiğini alacak.”

‘SİYASİ DOLANDIRICILIK’

Ahmet Akın yerel sorunların dışında kendisi ile aynı ismi ve soyismi taşıyan bir başka ismin Balıkesir Büyükşehir Adayı yapılmasına da sert tepki göstererek şunları kaydetti:

“Kuva-yi Milliye’nin başkenti Balıkesirliler merttir, yapacaklarını açıktan yaparlar. Böyle bir şehirde benimle aynı ismi taşıyan birini aday yapan bazıları açıkça siyasi dolandırıcılık, siyasi ahlaksızlık yapıyorlar. Alevereciler, dalevereciler, ahlaksızlar bu yaptıklarıyla Balıkesir’i tüm Türkiye’ye rezil ettiler. Bu ahlaksızlar, Balıkesirliyi kandıracaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar, bu halk onlara kanmaz ve 31 Mart’ta Ahmet Akın’ı Büyükşehir Belediye Başkanı yaparak hak edene hak ettiği cevabı verir.”

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER