Ak Parti İl Başkanlığı Gönen Ramazan Programı

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının 9. gününde Gönen’deydi…

Ak Parti İl Başkanlığı Gönen Ramazan Programı

AK PARTİ BALIKESİR İL BAŞKANI Dt. EKREM BAŞARAN:

“GÖNEN’DE GÖNÜLLERİMİZ BİR OLDU…”

AKPARTİ RAMAZAN PROGRAMI GÖNEN  İLE DEVAM ETTİ.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Gönen ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ak Parti İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının dahil olduğu Ramazan ayı programının dokuzuncu gününde Gönen’de çiçeklerle coşkulu bir şekilde karşılandı.

GÖNEN’DE CUMHUR İTTİFAKI BİRLİKTELİĞİ…

Gönen Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın, İl Teşkilat üyeleriyle birlikte Gönen İlçe Teşkilatının çiçekli ve coşkulu karşılamasıyla başladı.  Yapılan istişare toplantısının ardından İkindi namazı için Plevne Camii’ne gidildi. Namaz sonrası Büyükşehir Belediyesi Sıcak Yemek TIR’ında Gönen’li vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbetler yapılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın programa dahil olmasıyla Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ziyaret edildi. Ziyarette Gönen’de yapılan çalışmaların değerlendirildiği verimli bir görüşme sağlandı. Ziyaretin ardından MHP Gönen İlçe Teşkilatı ziyareti gerçekleştirildi MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile Gönen hakkında istişarede bulunuldu. MHP ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı BBP İlçe Başkanı Tarık Akyüz, İlçe Teşkilatında ziyaret edildi. Ziyaretlerin ardından MHP ve BBP ilçe Başkanlarının da dahil olduğu esnaf ziyaretleri yapıldı. Ak Parti İl Teşkilatı, daha sonra Gönen Müftüsü Ahmet Duran’ı ziyaret etti.  

BAŞARAN, DUMAN AİLESİ İLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI…

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve İl Yönetimi iftarda evlere misafir olarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar. Başkan Başaran, İlçe Başkanı Merve Üncük ile birlikte Duman ailesiyle birlikteydi. İftar sonrası aile ile birlikte çay içilerek sohbet edildi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER