Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 21.12.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 21.12.2023

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, suçların azaltılması, önlenmesi, suçluların yakalanması ve vatandaşlarımızda suç önleme kapsamında farkındalığın arttırılması maksadıyla (153) ekip, (510) personelin katılımı ile 20 Aralık 2023 günü 14:00-17:30 saatleri arasında;

        Balıkesir İl Jandrma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan (446) Mahalleye “Önleyici Kolluk Devriyesi” icra edilmiştir.

        İcra edilen devriyeler esnasında; mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız, okullarımız, işletme sahipleri ile şehit ve gazi ailelerimiz ziyaret edilmiştir.

        Ziyaretler esnasında; internet ve telefon üzerinden yapılan dolandırıcılık, Hırsızlık (Zeytin, Motosiklet ve Evden Hırsızlık), ile yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın kaybolma olaylarına karşı alınacak tedbirler ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılmış, şehit ve gazi ailelerimizin istek ve talepleri alınmıştır.

 Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

--------------------------------------------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde;

        Altıeylül ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilere ait (2) ikamet adresinde 20 Aralık 2023 tarihinde icra edilen operasyonel faaliyet sonucu;

  • (3) adet hassas terazi,
  • (1) adet sentetik uyuşturucu hap,
  • (1) adet uyuşturucu kullanma aparat (payp),
  • (1) adet av tüfeği,
  • (22) adet av tüfeği fişeği ve
  • (8.070TL) suçtan elde edilen gelir ele geçirilmiştir.

        Olaya karışan (6) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

        Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-----------------------------------------------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, bağımlılıkla mücadele kapsamında Jandarma personelini bilgilendirmek maksadıyla Yeşilay görevlilerince 20 Aralık 2023 tarihinde İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda (72) Jandarma personelin katılımıyla “Bağımlılıkla Mücadele” semineri düzenlenmiştir.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, bağımlılığın engellenmesi amacıyla icra edilen faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektir.

----------------------------------------------------------

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER