Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 22.06.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 22.06.2023

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Bigadiç ilçemizde Tütün ve Tütün Mamülleri Kaçakçılığını önlemeye yönelik çalışmalar neticesinde  araç içerisinde yapılan aramada;

177,5 kg. Kıyılmış Tütün
88.000 adet  boş Makaron
10.500 adet Dolu Makaron ele geçirilmiş olup, gerekli tahkikata  başlanılmıştır.
Yakalanan 3 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır.

************

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Altıeylül ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (8) şüphelinin üzerinde ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (82) gram metamfetamin, (200) kök kenevir bitkisi, (30) gram kenevir tohumu, (12) gram kubar esrar, (3) adet sentetik uyuşturucu hap, (2) adet tabanca, (1) adet av tüfeği, (6) adet tabanca mermisi, (2) adet hassas terazi, (2) adet çalıntı motor ve (21.500TL) suçtan elde edilen gelir ele geçirilmiştir. Olay karışan (8) şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.
---------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen ve Susurluk ilçelerinde 20.06.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (37) aranan şahıs yakalanmış, (11) şahıs tutuklanmıştır.
(2) adet ruhsatsız tabanca ve (7) adet fişek ele geçirilmiştir.
(1) adet ruhsatsız tüfek ve (1) adet kartuş ele geçirilmiştir.
(1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

----------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen, Kepsut ve Sındırgı ilçelerinde 21.06.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (27) aranan şahıs yakalanmış, (13) şahıs tutuklanmıştır.
(2) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.
----------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Merkez ve Dış İlçelerde "Suçların önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine" yönelik Umuma açık yerlerde 21.06.2023 günü 21:00-23:00 saatleri arasında 73 Ekip 208 personelin katılımıyla yapılan uygulamada;
(2.050) şahıs sorgulanmış
(4) aranan şahıs yakalanmış
(2) şahıstan 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek adli işlem yapılmış
(1) şahıstan 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirilerek idari işlem yapılmış
(438) Umuma açık istirahat ve eğlence yeri denetlenmiş
(1.763) Araç denetlenmiş ve (188) araç sürücüsüne toplam 390.759 TL idari para cezası uygulanmış (26) araç trafikten men edilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında ''yük ve yolcu taşıyan araç ve şoförlerin'' trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek ve kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 20 Haziran 2023 tarihinde "Yük ve Yolcu Taşıyan Araç ve Şoförlerin Özel Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (906) araç kontrol edilmiştir.

--------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Marmara ve Altıeylül ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (17) şüphelinin üzerinde, araçlarında ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (80) gram metamfetamin, (17) gram kubar esrar, (7) adet sentetik uyuşturucu hap, (2) adet tabanca, (4) adet tabanca fişeği, (1) adet esrar öğütme aparatı, (2) adet bıçak, (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (3.850TL, 80 Euro, 150 Dolar) suçtan elde edilen gelir ele geçirilmiştir. Olay karışan (17) şüpheli yakalanarak hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

--------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi ve Gömeç ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (5) şüphelinin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; (5) gram kubar esrar, (2) gram metamfetamin, (1) adet sentetik uyuşturucu hap, (1) adet tabanca, (8) adet tabanca fişeği ve (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Olay karışan (5) şüpheli yakalanarak hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-----------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 21 Haziran 2023 tarihinde "Emniyet Kemeri Özel Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (892) araç kontrol edilmiştir.

---------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Altıeylül ve Havran ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (3) şüphelinin üzerinde ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (8) kök kenevir bitkisi, (1) gram kenevir tohumu, (1) adet av tüfeği, (3) adet av tüfeği fişeği ve (4) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Olay karışan (3) şüpheli yakalanarak hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

(Editör: Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2023, 20:19

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER