Balıkesir Üniversitesi'nde "Fikri Mülkiyet Hukukunda Güncel Gelişmeler Uluslararası Sempozyumu"

"Fikri Mülkiyet Hukukunda Güncel Gelişmeler Uluslararası Sempozyumu" Balıkesir Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde başladı.

Balıkesir Üniversitesi'nde "Fikri Mülkiyet Hukukunda Güncel Gelişmeler Uluslararası Sempozyumu"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Patent Enstitüsü işbirliği ile düzenlenen 10 Ülkeden Akademisyenlerin katıldığı Sempozyum iki gün sürecek.
Sempozyum açılış törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Fr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin Sempozyum açılış konuşmasında "Yerel Markalarımızın Uluslararası Marka olabilmesi için güçlü altyapı kazandıracak desteği sağlamaya önem veriyoruz." dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Sempozyum şehrimizde düzenlenen ilk Uluslararası Hukuk Sempozyumu.
Sempozyum akademik önemi ve katkısı yanında konusu itibariyle şehrimizin iş dünyasına da büyük katkı sağlayacaktır. Şehrimizin yerel markalarının ulusal ve uluslararası marka haline dönüşmesi, özgün üretimlerinin uluslararası alanda da yer edinebilmesi, yerelden ulusala, Uluslararası giden yolculuklarının hızlı, güvenli ve kalıcı olabilmesi için hukuki altyapılarının da güçlü olması önemlidir. 
Üniversitemizin akademik başarı yanında şehrimize katkı sunacak, yol gösterecek çalışmalar yaparak şehir ile bütünleşmesini önemsiyor ve destekliyoruz.
Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve bildirilerini sunacak akademisyenlere teşekkür ederiz." dedi.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER