"Bir Adım Bin Umut Projesi" Ödül Töreni Yapıldı

"Bir Adım Bin Umut Projesi" Ödül Töreni Yapıldı

İç İşleri Bakanlığı ÇOGEP(Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği "Bir Adım Bin Umut Projesi" kapsamında yıl boyunca Kurslara katılan öğrencilerin gösterileri ile Şiir ve Resim Yarışmaları ödül töreni yapıldı.

Törende İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin katıldığı “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı” konulu Şiir ve Resim yarışmalarında ilk üç dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören sonrasında dereceye giren Şiir ve Resimlerden oluşan Sergi AVLU Fuaye Alanında açıldı.

Tören ve Sergi açılışına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin ALKAN, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve protokol mensupları katıldı.

Program sonrasında "Bir Adım Bin Umut Projesi"ni değerlendiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin: “Biz Balıkesir’i Gençlerin şehri olarak tanımlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli vakit geçirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması son derece önemli. Büyükşehir Belediyemiz bu amaçla birçok çalışma yapıyor zaten ancak ayrıca bu amaçla diğer kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının yaptığı her çalışmayı, her projeyi destekliyor onların proje paydaşı olup onlarla birlikte oluyoruz. Ben bu nedenle Çocuklarımız ve Gençlerimizin gelişimi ve geleceğe güvenle, donanımlı bir biçimde hazırlanması için yapılan her projenin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a teşekkür ediyorum. ÇOGEP Programı sebebiyle İç İşleri Bakanlığımızı ve "Bir Adım Bin Umut Projesi" sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğümüzü, proje kapsamında görev alan eğitim görevlileri ve polislerimizi ve öğrenci kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER