Vurmaz, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vurmaz, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti

Vurmaz, kamyon garajı ihtiyaçlarını dile getiren oda üyelerine seçimi kazandığı takdirde bu eksikliği en kısa sürede gidereceklerinin sözünü verdi.

Seçim çalışmalarına durdurak bilmeden aralıksız devam eden AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, AK Parti İlçe Teşkilatlarıyla birlikte ilçede adım atmadık alan bırakmıyor. Edremit için çıktığı yolda esnaf ve oda ziyaretlerini sürdüren Muhammed Vurmaz, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek seçimde destek istedi. Esnafın işlerini daha kolay, güvenli ve sürdürülebilir şekilde yürütebilmesi için ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vurmaz, kamyon garajı ihtiyaçlarını dile getiren oda üyelerine seçimi kazandığı takdirde bu eksikliği en kısa sürede gidereceklerinin sözünü verdi.

“EDREMİT’E ÇAĞ ATLATACAĞIZ”

Edremit’i her yönden kalkındıracaklarını ve Edremitlilerin; huzurla, güvenle, sağlıklı bir ilçede hayatını idame ettireceğini söyleyen Vurmaz “Edremit’in eksikliklerinin farkındayız, bu yola dersimizi çalışarak çıktık. Büyükşehir yasası sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ilçemize her zaman destek oldu. Son 5 yılda da Yücel Yılmaz Başkanımızın vizyonuyla Büyükşehir Belediyesi; altyapısı, sahil yolu düzenlemeleri, kavşak ve yol çalışmalarıyla Edremit’in yanında oldu. Ben de bu ekibin içinde yer alarak ilçeme en güzel hizmetlerin yapılmasına katkı sağladım. İnşallah, seçim sonrasında yine Yücel Yılmaz Başkanımın olduğu Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Edremit’e çağ atlatacağız. Edremit, artık hak ettiği değeri görecek, ilçemizin tüm potansiyelini ortaya koyarak ekonomisine katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 15:54

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER