Burhaniyeli minikler yıl boyu hazırladıklarını sergiledi

Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin yıl boyu hazırladığı resim ve elişleri sergilendi.Serginin kurdelesini kesen İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, beraberindekilerle sergiyi gezerken, ana...

Burhaniyeli minikler yıl boyu hazırladıklarını sergiledi

Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin yıl boyu hazırladığı resim ve elişleri sergilendi.

Serginin kurdelesini kesen İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, beraberindekilerle sergiyi gezerken, ana sınıfı öğretmeni Beril Tarık Akova’yı ve öğrencileri kutladı. 12 öğrencinin hazırladığı ürünleri çok beğendiğini anlatan Müdür Ayaz, ilçede eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalıştıklarını söyledi. Okul Müdürü Ayşe Duyar ve öğretmenlerle sohbet eden Ayaz, mevcut okulun yıkılarak yenisinin yapılacağını söyledi.

Serginin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Dükancı, Pelitköy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Oktay Ertaş ve Hürriyet Ortaokulu Emekli Müdür Karanfil Bilgin ve veliler katıldı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER