Hamdibey Kayaspor’da dümene Öznur Kocabıyık geçti

Hamdibey Kayaspor’da dümene Öznur Kocabıyık geçti

  Balıkesir Bölgesel Amatör Lig 1. Amatör Küme’de mücadele eden Ayvalık’ın başarılı kulüplerinden Hamdibey Kayaspor, bölgenin tecrübeli teknik direktörü Öznur Kocabıyık ile sözleşme imzaladı.

Bu yıl ligde şampiyonluğu hedefleyen mavi-beyazlı takımın teknik patronluğuna getirilen Kocabıyık imzasını, Hamdibey Kayaspor Kulübü tesislerinde düzenlenen mini törenle attı.

Kulüp Başkanı Hüsnü Erol’un yanı sıra; kulübün Sportif Direktörü Hasan Güve, kulüp yöneticileri; Aydoğan Sat, Turan Ökten, Salih Görgülü, Birol Sat ve Cenk Yentür’ün de hazır bulunduğu mini tören samimi bir ortamda gerçekleşti.

Hamdibey Kayaspor Başkanı Hüsnü Erol, bu yıl alt yapıdan yükselen genç oyuncuların yanı sıra önümüzdeki günlerde de yapacakları transferlerle ligin en güçlü takımlarından biri olacaklarını vurgulayarak, hedeflerinin lig sonunda şampiyonluk ipini kucaklamak olduğunu söyledi.

Kendisini mavi-beyazlı takıma bağlayan imzayı atan Ayvalık’ın tecrübeli antrenörü Öznur Kocabıyık ise, özellikle alt yapıya önem vererek, genç oyunları Ayvalık’ın futbol camialarına kazandırmayı istediğini vurguladı.

Hamdibey Kayaspor’un bölgenin güçlü ekiplerinden biri olduğunu hatırlatan Kocabıyık, kulübün başta teknik kadrosu olmak üzere, yöneticileri, oyuncuları ve taraftarlarıyla tek yürek haline gelerek şampiyon olacağına inandığını da sözlerine ekledi. (Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2021, 21:10
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER