İyi ki Balıkesir'de hemşehrimiz Vali Şıldak var! Balıkesir'de yatırımların korkusuz savaşçısı ve takipçisi

İyi ki Balıkesir'de hemşehrimiz Vali Şıldak var! Balıkesir'de yatırımların korkusuz savaşçısı ve takipçisi

Balıkesir'de Bir İlk 

İl genelindeki yatırımları yerinde inceleyerek sıkı takipçisi olan Vali Hasan Şıldak İvrindi İlçesi Evciler Mahallesi ile Balya İlçesi Akbaş Mahallesi arasında yapımı devam eden yolda incelemelerde bulundu. 

Vali Şıldak’ın incelemelede bulunduğu yolda ayrıca Balıkesir'de bir ilke de imza atılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından tahsis edilen ödenekle Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapılan yolda beton uygulama gerçekleştiriliyor.

Makamdan çıkmayan kaymakamlara kıyasla O her yerde !

Vali Şıldak, Balya Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı'nın da hazır bulunduğu incelemelerde, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Şıldak onlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. 

Vali Hasan Şıldak, beton yol yapımı çalışmalarının belirlenen öncelik sırasına göre diğer ilçelere bağlı kırsal mahalle yollarında da gerçekleştirileceğini ifade etti. İçişleri Bakanlığı tarafından daha düşük maliyete ve daha uzun dayanıma sahip olduğu için önerilen beton yol yapımını Balıkesir’de ilk defa uygulamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2021, 21:13
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER