Mehmet Ertaş: "Edremit Kuva-yi Milliye'nin Başkentidir"

Mehmet Ertaş: "Edremit Kuva-yi Milliye'nin Başkentidir"

Edremit’in ezelden beri Kuva-yı Milliyenin başkenti olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “ Edremit ezelden beri Kuva-yı Milliyenin başkentidir. O yüzden şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Biz Atatürk’ün gençliğiyiz. Biz Kuvvacıyız, biz devrimciyiz. Edremit’e yepyeni bir çehre kazandırmak için yola çıktık. Bu amaç uğurunda mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Edremit’e hizmet etmek için kolları sıvadığını dile getiren Ertaş; Edremit’in çağdaş, katılımcı bir anlayışla yönetilmesi. Çevreye duyarlı, insan kadar doğayı, zeytini savunan, koruyan bir anlayış. Emekten, esnaftan çiftçiden yana olan bir anlayış. Tarımı, turizmi önceleyen, bu arada da Edremit’i doğayla barışık yatırımlara açık tutan, bunlar için cazibe merkezi haline getiren bir anlayış. Edremit bu anlayışı hak ediyor. Bu iş için, amaç için yola çıktık” dedi.

MEHMET ERTAŞ: DOĞA İLE İÇ İÇE BİR KENT YAŞAMINI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Doğa ile içi içe sağlıklı bir kent yaşamı ortamı, çok yönlü sosyal ve kültürel kaynaşmayı geliştirmeye yönelik çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilebildiği parklar, mekânlar, araçların yer aldığı noktalar yaratılacağını söyledi.

Tarihi ve otantik Edremit evlerinin onarımı ve restorasyon konusu bir plan ve bütçe dahilinde ele alınarak kentimizin kültürüne, turizmine ve ekonomisine kazandırma maksatlı uygulama projeleri hayata geçirme çalışmaları yapacaklarını söyleyen Ertaş; “ Ayrıca yetenekli yurttaşların kendilerini gerçekleştirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmaları ve böylece kentin sosyal, kültürel yaşamına katkı sağlamak için yerel sanatı, yerelde sanatı ve sanatçıyı destekleyici, geliştirici olanaklar yaratılacaktır. Özellikle merkez mahallerimizde olmak üzere Edremit’imizin de birikmiş önemli bir sorunu olan otopark konusunda, Büyükşehir Belediyemizle eşgüdüm içinde çözüm üretici çalışmaya derhal başlanacaktır. Son yıllarda iklim değişikliğine de bağlı olarak kentimizde de zaman zaman yaşana sel ve su baskınları hakkında gerekli olan bütün önlemler önceden alınacaktır. Plan dahilinde yağmur suyu hatları bir an önce yenilenecektir “ diye konuştu.

MEHMET ERTAŞ, AVCILAR KULÜBÜ VE ZiRAAT ODASINI ZiYARET ETTi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;” Edremit Avcılar Kulübümüzdeyiz. Kulüp başkanımız ve aynı zamanda meclis üyesi adayı yol arkadaşım Muharrem Döğer ve tüm ekibine hoş karşılama ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimizin bu bölümünde, bir dönem meclis başkanlığı görevini üstlendiğim Edremit Ziraat Odası’nın olağan toplantısına katılım sağladık. Edremit’imizin verimli topraklarının daha faydalı kullanılabilmesi ve ölmez ağacımız olan zeytinimizin geleceği üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Uluslararası Zeytin Ve Zeytinyağı Konseyi’nin Türkiye delegasyonunda yer alan Dr. Mustafa Tan’ın da değerli fikirleriyle katkı sunduğu toplantımızın ev sahibi oda başkanımız Sayın Ali Yılmaz Diker nezdinde tüm oda çalışanlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 14:27

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER