“MESELE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR”

“MESELE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Balya’yı ziyaret etti.

Balya İlçe Başkanı Ömer Munis tarafından karşılanan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik’e aday adaylarından Hülya Kamçı ve İsmail Köse’de eşlik etti. Teşkilat binası ziyaretinden sonra esnafları dolaşan Çelik, vatandaşlar ile de bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ ARKASINDAYIZ”

Balya İlçe merkezi ziyaretleri esnasında Belediye Başkanı Osman Kılıç ile de görüşen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, Cumhur İttifakı’nın ülkeye çok yararlı ve ülke menfaatleri doğrultusunda olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Osman Kılıç ise, her daim MHP lideri Devlet Bahçeli’nin arkasında olduklarını belirterek bu “ittifakın sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

İlçe merkezinde seçim çalışmalarını tamamlayarak kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, Kadıköy, Semizköy, Ören, Danışment, Koyuneri, Orhanlar, Değirmendere, Mancılık, Dereköy mahallerine giderek vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. Dereköy’de iftar programına katılarak, ardından tek tek kahveleri dolaşan Çelik, burada vatandaşlara seslendi.

“AK PARTİ BASİT BİR SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR”

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin büyük önem taşıdığını belirterek,  AK Parti’nin basit bir siyasi parti olmadığını vurgulayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, “Önümüzde 24 Haziran seçimleri var, AK Parti kendi listesini açıkladı ve Balıkesir’de de Cumhurbaşkanımız bize bir nöbet yazdı. Seçim kampanyamıza da Balya’dan başladık. Nedeni ise ben Kocaavşarlıyım, Kocaavşar daha önce Balya ilçemize bağlıydı. Babaannem de Balya ilçemizin Müstecap mahallesinde yaşıyordu. Ben bu toprakların insanıyım. Daha önce İl Başkanlığı görevi yaptım, bir dönem ara verdim. Ama reisimize destek olabilecek ne varsa yaptım, arkasında durdum. Önümüzdeki seçimler çok önemli olmakla birlikte, ülkemizin kaderini etkileyecek. AK Parti basit bir siyasi parti değildir” dedi.

“AK PARTİ DEVLET İLE MİLLETİ BİRLEŞTİRME PARTİSİDİR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, memleketimizin topraklarını gavur çizmelerine çiğnetmemek için Çanakkale’de yüz binlerce şehit verdiğimize dikkat çekerek, “AK Parti, devlet ile milleti birleştirme partisidir. Yıllar önce Kurtuluş Savaşı mücadelesi verdik, canımızı dişimize taktık, yedi düvele karşı mücadele ettik. Çanakkale'de yüz binlerce şehit verdik, çünkü memleketimizi gavur çizmesine çiğnetmemek için. Bugün de emin olun bundan çok farklı değil. Yıllarca başka devletlerin güdümünde hükümetler geldi geçti, büyüklerin sözünden çıkmadı, karşısında el pençe durdu. Yeri geldi 3 kuruş dolar dilendi, petrol dilendi, kredi dilendi. Yani başımıza gelmeyen kalmadı. İMF bize 1 milyar dolar verecek diye bir gecede 16 tane kanun değişikliği yapıldı. Biz imparatorluklar kurmuş, dünyaya hükmetmiş bir ulusun devamıyız. Yedi düvel, geçmişte bu toprakları çiğnetmemiştir. Bugün korkutalım kaçıralım diye muhtıra verdiler. Ama kaçıramadılar. Kapatma davası açtılar, cübbeliler geldiler, kapatalım dediler,  bir kişiyle direkten döndük. Bunu da yapamadılar. 17-25 Aralık’ta üstümüze geldiler, başaramadılar.  15 Temmuz'da hainler, teröristler üstümüze geldiler yine başaramadılar. Üstümüze gelenlerin çoğu dışarıdan olmakla beraber,  Hacivat ve Karagöz gibi kukla misali gölge oyunu oynadılar başaramadılar. Bu darbe girişimini yapanlar başkalarının kuklasıdır. Bu hainlerin medyada, iş dünyasında, göbekleri dışarıya bağlı olan adamları var. AK Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan işte bu polemiklerin adamı olmadı. Bu zamana kadar bunlara bel ve boyun bükmedi. O, medya patronlarının dediğini yapmadı. Eskiden, bu memlekette bir gazetenin baş yazarının azarladığı bakan vardı,  ne biçim iş yapıyorsunuz diye telefon kayıtları ortaya çıktı. Dışarıdaki devletler bizim kanunlarımıza bile karışıyorlardı. Şimdi bunların hepsine karşı dik duran bir liderimiz var, milliyetçilikse esas milliyetçilik budur, Müslümanlıksa esas Müslümanlıkta budur. Ne Türk ne de Müslüman gidip başkasından emir almaz, Türklüğün izzeti Müslümanlığın şerefi buna manidir” şeklinde konuştu.

“OYNAYAN OYUNLARI İYİ ANLAMAK LAZIM”

Dış ülkelerin ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları iyi anlamak lazım diyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, “Amerika bugün Afganistan'ı, Irak’ı, Suriye’yi elinde oynatıyor. Bizim liderimiz de gidip ona haddini bildiriyor.  Kudüs kararını Birleşmiş Milletlerde nasıl çıkarttığı ortadadır. Böyle bir lidere sahip olmak her devlete nasip olmaz. Recep Tayyip Erdoğan herhangi bir siyasi parti lideri değildir. O gücünü, ne holdinglerden alıyor,  ne medyadan alıyor,  ne bankalardan alıyor ne de dışarıdaki devletlerden alıyor. O gücünü aldığı bir tek sebep var, o da sizsiniz. Bir tek milleti var bir tek siz varsınız. O önce Allah'a sığınıyor, sonra milletine sığınıyor. 15 Temmuz'da gördük ve yaşadık. Milletini sahipsiz bırakmadı. Bizim vazifemiz, ona elimizden geldiği kadar destek olmak, onu en güçlü şekilde temsil edeceği makama oturtmaktır. AK Parti 16 yıldır iktidarda olmakla birlikte yaptıklarımız ortadadır. Bugünlerde Dolar arttı, yem, gübre fiyatları arttı. Bu dış güçlerin maşası olanlar daha önce topla, tüfekle, uçakla saldırı yapanların devam ettirdiği bileşenlerdir. Ülkemizden bir gecede 10 milyar dolar dışarıya çıkardılar. Recep Tayyip Erdoğan nasıl giderse gitsin telaşına düştüler, oynanan oyunu çok iyi anlayalım” dedi.

“MESELE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu ve Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğini ifade ederek; “Mesele Türkiye'nin geleceği meselesidir, bunu çok iyi bilelim. Şu anki yaşadığımız durum yarın çok rahatlıkla düzeltilecek bir durumdur. Biz iktidara geldiğimizde dolar 1,70 tl. idi. Sonra 1,10 tl seviyelerine düşürdük. Yine düşecek, bunu düzeltecek olan yine AK Parti’dir. 24 Haziran'da milletimiz bize destek verirse göreceksiniz ki o dolarda aşağı doğru nasıl çakılacak. Bizim derdimiz milletimiz. Biz iktidar olduğumuzda hastanelerin hali belliydi, doktorlar hastaların yüzüne bile bakmazdı, bıçak parası isterlerdi. Ama şimdi öyle değil, herkes rahatlıkla muayenesini ve ameliyatını olabiliyor. Yine yollar yapıldı, eğitimde, sağlıkta ve birçok konuda vatandaşımızı rahatlattık. Günümüz tarihinde Yunanistan'ın hali belli, olmayan parayı harcadılar, şimdi diğer devletlerden borç dileniyorlar. Biz ise temkinli davranıyoruz. Paramız oldukça milletimize harcıyoruz. Bizim amacımız insanımıza sahip çıkmak, çünkü biz bu düsturla yola çıktık. Vatandaşlarımızın dualarıyla ayakta duruyoruz. Normal siyaset yapsaydık bizi şimdiye kadar gönderilerdi. Bizim milletimiz bizlere sadece oy vermiyor, dualarda ediyor. Bizim tek görevimiz var, bize verilen bu görevi en layıkıyla yaparak halkımızın isteklerine cevap vermektir. 24 Haziranda seçimlerde tekrar liderimize sahip çıkalım. Çünkü mesele Türkiye’nin geleceğidir” şeklinde konuştu.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 12:39
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER