Muhammed Vurmaz, Emekçilerle Bir Araya Geldi

“Çiftçimiz Daha Fazla Kâr Ederken, Edremit’te Kaliteli Ürün Tüketecek”

Muhammed Vurmaz, Emekçilerle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Ak Parti,MHP ilçe başkanları ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte Edremit Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı fidanlık personeli ile kahvaltı yaptı

Belediye’de çalışan emekçiler ile birlikte sohbet eşliğinde kahvaltı yapan Muhammed Vurmaz; Edremit’imizi tarım alanında yeni bir dönem bekliyor diyerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

“EDREMİTİMİZİ TARIM ALANINDA YENİ BİR DÖNEM BEKLİYOR”

Bir kurumda işlerin kaliteli ve verimli bir şekilde yürümesinin aile olma bilincinden geçtiğine dikkat çeken Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz,: “ 1 Nisan’da göreve geldiğimizde belediye olarak farklı alanlardaki işleri, iş birliği ile bir arada yürüten büyük bir aile olacağız.  Edremit olarak yaklaşık 200 bin nüfusa sahip büyük bir ilçede hizmet üreteceğiz. Bu hizmeti yürütürken personelimiz öz verili bir biçimde aidiyet duygusuyla ve duyarlılıkla çalışacak. AK Parti belediyeciliğinin bir marka olduğu yerel yönetimlerde tüm çalışanlarımızın emeği ve özverisi mevcut bu sebeple biz her birini yakın mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Edremit’imizi tarım alanında yeni bir dönem bekliyor. Çiftçimiz daha fazla kâr ederken, hemşehrilerimiz de kaliteli ürün tüketecek. Edremitimiz için ürettiğimiz hizmetlerle ilçemizin yarınlarını daha da güzelleştirmek için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER