Vali Hasan Şıldak Şehit Aileleriyle Bir Arada

Vali Hasan Şıldak Şehit Aileleriyle Bir Arada

Göreve başladığı günden bu yana her fırsatta şehit aileleri ve gazileri ziyaret eden, onlarla yakından ilgilenen Vali Şıldak programı kapsamında bugün şehit ve gazi derneklerinin başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak şehit aileleriyle sohbet ederek, kapılarının her zaman onlara açık olduğunu ifade etti. Şehit aileleri ve gaziler yemek dolayısıyla bir araya geldikleri protokol üyelerine, kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. 

Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’ın yanı sıra Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan ve Eşi Melek Yeliz Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Eşi Mehtap Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Eşi Gülçin Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve Eşi Oya Hekimoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz ve kızı Cansu Filiz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Hulusi Karakuz ve Eşi Necmiye Karakuz, Balıkesir Görev ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İsmet Göner ve Eşi Remziye Göner, Şehit Polis Aydın Nazillioğlu’nun babası Yaşar Nazillioğlu ve annesi Asiye Nazillioğlu, Şehit Astsubay Üstçavuş Ahmet Kurt’un babası Hasan Kurt ve annesi Azime Kurt ile Gazi Uzman Çavuş Uysal Arıcan ve Eşi Şahsenem Arıcan ile kızı Ecem Gülşen Arıcan katıldı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER