Ahmet Akın Burhaniye Haklıyla Buluştu

Ahmet Akın Burhaniye Haklıyla Buluştu

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın Burhaniye Mitinginde Burhaniyelilere seslendi. Burhaniye Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslenen Akın ve Deveciler, daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesini protokolle birlikte kesti.

Yerel seçim çalışma programında Burhaniye’ye gelen CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Cumhuriyet Meydanında Burhaniyelilerle buluştu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in ev sahipliğinde meydanı dolduran kalabalığa seslenen Akın, “Körfezimiz Türkiye’nin parlayan yıldızı. Ali Kemal Başkan ile beraber memlekete hizmet nasıl yapılır göreceksiniz” dedi. Akın konuşmasında 2019 yılını hatırlatarak “ 2019 yılında İYİ Parti için adaylıktan çekildiğini, belirterek “Şimdi ben kendimi İYİ partili kardeşlerime emanet ediyorum. Ben görevimi yaptım. Şimdi yarım kalan yolumu tamamlamam için bana müsaade edin” dedi.

Miting öncesi CHP İlçe Başkanı Aylin Yıldırım dan sonra kürsüye çıkan Burhaniye Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Ali Kemal Deveciler, 5 yılda Burhaniye’nin kazandırdığı yatırımlarla yapılan hizmetleri anlattı.

Sağlık, eğitim, istihdam ve sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçenin gelişimine katkı sunduklarını belirten Başkan Deveciler “ Kocacami Avlu Projesini Belediye olarak yaptıklarını bunun bile siyasete alet edildiğini ifade eden Deveciler “Osmanlı mimarisiyle yapılan bir cami düzenlemesi yaptık. Camide Cem evleri de bizim. Devlet, Kaymakamlık nerede?. Diyanet İşleri’nin o kadar bütçesi var nerde bu paralar? Yapmıyorsunuz. Yapamıyorsunuz. Bize bağlayın bu hizmetleri biz hiç zorlanmadan yapalım. Ama devletin görevi budiye konuştu.

2019 yılında Ahmet Akın aday olsaydı Büyükşehir’i alacağını hatırlatan Deveciler, şimdi borçlarını ödeme zamanı. Büyükşehir’de Ahmet Akın’ı başkan yapmak için sizlerden söz istiyorum” dedi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in konuşmasından sonra kürsüye çıkan Ahmet Akın’ı coşkulu kalabalık “10 numara başkan” sloganlarıyla karşıladı. Burhaniye’den tüm Balıkesir’e seslenen Akın “10 numara kente 10 numara projelerle emrinizdeyiz” diyerek Balıkesir için projelerinden söz etti. Konuşmasında Körfez’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu ifade eden Akın “Ali Kemal Başkan ile beraber memlekete hizmet nasıl yapılacak göreceksiniz.

Biz yalan değil proje üretiriz. Bazıları korkuyor. Korktukça da ahlaksızlaşıyorlar. Balıkesir’e çok büyük kötülük yaptılar.. Bana göre siyasi ahlaksızlık yaptılar. Gittiler Ahmet Akın diye bağımsız bir aday çıkarttılar. Sırf ayak oyunlarıyla seçmeni ikileme düşürerek oyları bölmek için. Ahmet Akın adında aday çıkarttılar. Korkuyorlar” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ali Kemal Deveciler’in ev sahipliğinde düzenlenen mitinge, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Gömeç Belediye Başkan Adayı Melih Bağcı, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Miting sonrası CHP İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. SKM’yi gezen Akın ve Deveciler, burada partililerle birlikte oldu. Heyet daha sonra Burhaniye semt pazarını gezerek tezgah açan esnafla bir araya geldi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 12:11

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER