AK PARTİ DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, AK Parti Danışma Meclisi toplantısının ilki Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde yapıldı.
  Toplantıda,  bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından AK Parti yönetim kurulu üyesi Hayri Zeybek’in sunumu ile başlanırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yapılan seçim sonunda divan başkanlığına İsmail Maçin, üyeliklere ise Hülya Özdemir, Nevzat Savaş ve Nazmi Karademir getirildiler. Toplantıya İl başkanı Mahmut Poyrazlı, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Burhaniye İlçe Teşkilatı ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı. İlçe Başkanı Özer Koyuncu, ilçenin sorunları ve 2014 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı ile ilgili bilgiler verdi. Koyuncu, “AK Partililer olarak bizler milletin içinde milletle beraber milletin emanetine ihanet etmeden ve milletin umudunu boşa çıkarmadan siyaset yapan bir partiyiz. Bizler, milletin bağrından koparak geldik. Yoksulun sofrasından anaların gözyaşından, bacıların umudundan, çocukların sevincinden, yaşlının dul ve yetimin feryadından pişerek yoğrularak geldik. Biz yıllardır küçümsenenlerin, gariplerin, ezilmişlerin, itilmişlerin, duasını alarak yola çıkan bir partinin mensuplarıyız. Milleti siyaset nesnesi sayanlara inat biz, milleti siyasetin öznesi bildik. Milletle bir olduk, beraber olduk. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Yollarda beraber yürüdük yağan yağmurla ıslandık. Bizler böylesine ülkemize ve milletimize nice hizmetler yapmış ve yapmaya devam eden kutlu bir davanın mensubuyuz. Bu asil millet için gecesini gündüzüne katan Genel başkanımız, Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarıyız. 14 Ocak tarihinde göreve geldikten sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile sıkı bir çalışma içerisine girdik. İlçemizdeki kamu, kurum ve kuruluşlarını ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret edip ilçemizin sorunları ile ilgili bilgiler aldık. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile Ankara’ya ziyarette bulunduk. İlçemize bir öğrenci yurdu kazandırmak için çalışmalarımız oldu. Onun da sözünü aldık. Bu hizmetin takipçisiyiz. Pelitköy beldemize engelliler okulu yapılıyor. Bu okulunda çok kısa bir zamanda inşaatı başlayacak. Son prosedürler bitme aşamasına geldi. Burhaniye’nin en önemli sorunlarından birisi de hastanenin nüfusa göre yeterli olmaması. Yeni bir devlet hastanesi yapımı için yoğun temaslarda bulunduk. Öncelikle bu hastane yerini bağışlayan iplik sanayi A.Ş. ortaklarına ve emeği geçenlere teşkilatım adına teşekkür ederim. Burhaniye AK Parti ilçe teşkilatı her geçen gün gücüne güç katmaktadır. Önümüzde bir yerel seçim var. AK Parti Burhaniye ilçe yönetimi olarak seçim çalışmalarına şimdiden başladık. Partimize emeği geçenlere eski yöneticilere başkanlara herkese teşekkür ederim” dedi.  Kadın kolları başkanı Sevda Padem ve Gençlik kolları başkanı Ahmet Tezdoğan da bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.
  Toplantıya katılanlara teşekkür eden Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı da, “İlçelerde danışma meclisi toplantıları yapılmasını istedik. 2014 yılında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanıyoruz. Balıkesir de 90.000 metrekarelik hastane yapılmasına rağmen yetmiyor. Bunun için sağlık bakanı ile görüşme neticesinde 210.000 metrekare olacak hastane için söz aldık. Ayrıca Burhaniye’ye yapılacak hastane için gerekli her türlü destek verilecektir. Bu hastanenin bir an önce bitmesi için de TOKİ ile işbirliği yapılacak. Balıkesir’e 2012 yılında sağlık için ayrılan ödeneğin 198 milyon TL’den, 350.milyon TL’ ye çıkarılmıştır. Balıkesir- Edremit yolu için muhalefet partileri bu günlerde kötülemek için basını kullanmaktadırlar. Ama ne olursa olsun durmak yok hizmete devam. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir’in büyükşehir olacağını bildirdi. Büyükşehir belediyesi için çalışıyoruz. Büyükşehir olduktan sonra il özel idarelere gelen para iki katına çıkacaktır. Bu da daha çok hizmet olacaktır. 2000 yılında borç para dilenirken şimdi nerelere geldiğimizi bazıları görmüyor. Tarafsız olarak 2000 Yılıyla 2012 yılını kıyaslarsak her şey meydana çıkar. Durmak yok yola devam” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2012, 21:28
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER