Burhaniye’de Sabah Namazı Buluşması Kızıklı da yapıldı

  Balıkesir’in Burhaniye ilesinde, Müftülüğün başlattığı Sabah Namazı Buluşmaları devam ederken, bu haftaki buluşmanın adresi de Kızıklı köyü oldu.

Burhaniye’de Sabah Namazı Buluşması Kızıklı da yapıldı

Kızıklı Camiinde sabah namazını Müftü Mustafa Ali Işık kıldırırken, namaz sonrası da başka camilerden gelenlerde de programa katıldı.

  Sabah Namazı Buluşmasında, namaz sonrası dualar yapılırken, Müftü Mustafa Ali Işık da, Hadislerden örnekler verdi.  Sabah namazı Müftü Mustafa Ali Işık tarafından kıldırılırken, namaz sonrası başlayan programda dualar okundu ve Hadislerden örnekler anlatıldı. Cami çıkışında da cemaate çorba ikramı yapıldı. Bir Sabah Namazı Buluşmasında bir araya gelindiğini anlatan Müftü Mustafa Ali Işık, “ Bizi sabahın bu vaktinde buluşturan Allah’ımıza şükürler olsun. Altından ırmaklar akan sayısız nimetlerin olduğu Cennetine girmeyi kısmet etsin.  Denizler mürekkep, ağaçlar da kalem olsa Allah’ın nimetlerini yazmaya yetmez. Bir insan Allah’tan korkmaz kuldan utanmazsa istediğini yapabilir. Rabbim bizi Kur’anın yolundan gidenlerden eylesin. Allah her zaman burada buluşmayı kısmet etsin. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. Programın sonunda çorba ikramı yapıldı.

(Sefer Talay)

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 14:33

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER