EV HIRSIZLARI BU KEZ POLİSTEN KAÇAMADI

 EV HIRSIZLARI BU KEZ POLİSTEN KAÇAMADI

 Geçtiğimiz akşam Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde ikametten hırsızlık olayının meydana geldiğinin bildirilmesi üzerine, süratle olay yerine giden polisi görerek kaçan Ö.T. (18) ve L.Y. (20) isimli şüpheli şahıslar olay yerine yakın bir yerde kovalama neticesi yakalandı.
  Şüphelilerin evden çaldıkları 1 adet bilgisayar, 3 adet bayan yüzüğü, 1 adet altın bileklik, 1 adet bebek figürlü zincirli kolye, 1 adet bileklik, 1 adet melek figürlü kolye ile kaçarken atmış oldukları yerden bulundu. Şahısların yapılan üst aramalarında kapı açmada kullandıkları 1 adet tornavida ile Ö.T.’nin parmağında takılı 1 adet 22 ayar altın alyans yüksük ve 1 adet 14 ayar altın alyans ta bulunarak muhafaza altına alındı.
  Yapılan mülakat sonucu İzmir ilinden kiraladıkları araç ile yanlarında M.B., K.S. ve B. K. isimli şahısların da olduğunun öğrenilmesi üzerine, İzmir Emniyet Müdürlüğü ile görüşme yapıldı ve M.B. (17), K.S. (18) ve B.K. (18) isimli şahıslar İzmir ilinde yakalandı.
  Burhaniye ilçesi sorumluluk bölgesinde 2 faili meçhul 2’si suçüstü olmak üzere toplam 4 olay, Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelen 3 faili meçhul olay aydınlatıldı. Şüpheliler hakkında yapılan GBT kayıtlarında L.Y. isimli şüphelinin 4 ayrı, Ö.T. isimli şüphelinin 5 ayrı, K.S. isimli şüphelinin 35 ayrı suçtan kayıtlarının olduğu  anlaşılmıştır.
  Şüphelilerden B.K. Cumhuriyet Başsavcılığı’nca serbest bırakılırken, diğer şüpheliler L.Y., Ö.T., K.S. ve M.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burhaniye Cezaevine teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2012, 17:00
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER